ZWEMBAD ONTWERP

Een van de onderscheidende kenmerken van ZwemParels is de mogelijkheid om de gehele tuin te ontwerpen. Onze tuinarchitecten ontwerpen de meest stijlvolle tuinen met zwembad. Het design wordt vervolgens op professionele wijze gerealiseerd.

ONTWERP OP MAAT

Wilt u een zwembad op maat laten ontwerpen, geheel met een bijpassende tuin en de wellnessvoorzieningen van uw dromen? Dan bent u bij ZwemParels aan het juiste adres. Onze architecten ontwerpen het zwembad dat perfect past bij uw wensen. Doordat we samenwerken met de beste tuinaannemers en -architecten zijn we in staat een complete tuin met zwembad en wellnessfaciliteiten te ontwerpen. Het design wordt vervolgens op professionele wijze gerealiseerd door onze gespecialiseerde partners.

ZWEMBADONTWERP

Spring in het zwembad van uw dromen, met een van onze maatwerk zwembaden. Bij ZwemParels werken we met premium zwembaden die we geheel op maat kunnen ontwerpen. We kunnen de vorm, het formaat, de stijl en de kleur van het zwembad volledig aanpassen aan uw wensen en uitbreiden met passende opties en accessoires. Kies voor een overloop zwembad, of voorzie uw zwembad bijvoorbeeld van een rustgevende waterval, sfeervolle zwembadverlichting, sportieve jetstream of een energiezuinig systeem voor verwarming. Ook het omringende terras kunnen we geheel naar uw wensen ontwerpen met de juiste randstenen en voorzieningen als een buitendouche en whirlpool. Met bijpassend zwembadmeubilair maken we het geheel af.

COMPLEET TUINONTWERP

Een van de onderscheidende kenmerken van ZwemParels is de mogelijkheid om de gehele (of een gedeelte van de) tuin te ontwerpen. Ons team van tuinarchitecten ontwerpt de meest stijlvolle en verrassende tuinen met zwembad. Op die manier zorgen we voor een design waarin zwembad, gazon, bestrating, bomen en planten samen een lust voor het oog zijn. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen waar u naar op zoek bent en vervolgens stemmen we daar een op maat gemaakt tuinontwerp op af. In de loop der jaren hebben onze architecten de meest idyllische villatuinen en sfeervolle stadstuinen ontworpen. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft. We ontwerpen zowel het zwembad als uw tuin geheel op maat en binnen uw budget.

Bij het ontwerp van uw zwembad kunnen we direct rekeninghouden met de bouw van passende faciliteiten. Zo kunnen we bijvoorbeeld een handig poolhouse voor u ontwerpen. Een poolhouse geeft uw tuin een stijlvolle aanblik  en biedt ruimte voor douche-, omkleed- en opbergvoorzieningen. Bijpassend kunnen we ook een serre met lounchebanken, zwembadhaard en buitenkeuken ontwerpen.

3D ONTWERP TUIN MET ZWEMBAD

Voorafgaand aan het maken van het ontwerp voor uw zwembad en tuin informeren we in een vrijblijvend gesprek naar uw wensen. Waar wilt u het zwembad voor gebruiken, wat is de gezinssamenstelling en welke stijl past bij uw smaak? Zodoende krijgen we een duidelijk beeld van uw wensen en voorkeuren. Uiteraard kijken onze architecten ook zorgvuldig naar uw tuin, woning, omgevingsfactoren en de ondergrond. Vervolgens kunnen zij een ontwerp op maat maken. Zodra het design voor uw tuin gereed is, tonen wij dit in een realistisch 3D ontwerp, zodat u precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u optimaal kunnen genieten in uw compleet uitgeruste wellnesstuin. Bij ZwemParels ontwerpen en realiseren we niet alleen op maat gemaakte zwembaden maar ook de mooiste en meest luxe wellnessfaciliteiten. Onze architecten kunnen bijvoorbeeld een op maat gemaakte sauna ontwerpen? Of wilt u na het zwemmen tot rust komen in een bijpassende whirlpool? Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden of een afspraak te maken voor een introductiegesprek.