ZWEMBAD IN UW TUIN IN LUMMEN

Schenk uw tuin in Lummen een ongekend luxe uitstraling en geniet het hele jaar door van waterpret. Een zwembad in de tuin is een garantie op plezier en ontspanning en een droom van velen. ZwemParels helpt u met het realiseren van deze droom. Als specialist op het gebied van zwembaden voor tuinen, kunnen we uw volledige tuin met zwembad ontwerpen én aanleggen.

PLEZIER EN ONTSPANNING

Met een zwembad in uw tuin in Lummen kunt u op ieder gewenst moment een verfrissende duik nemen. Het maakt niet uit of u een zwembad wilt om sportief te zwemmen, om lekker te ontspannen na een lange dag werken of om de kinderen fijn in te laten spelen, bij ZwemParels kunnen we uw zwembad volledig aanpassen aan uw wensen en voorkeuren. Een tuin met zwembad ziet er bovendien zeer elegant uit en is de ideale plek om op zwoele zomeravonden te genieten van een lekker drankje.

TOTAALPROJECT TUIN MET ZWEMBAD

Laat uw tuin met zwembad in Lummen aanleggen door ZwemParels en u bent in één keer klaar. Bij ZwemParels verzorgen we namelijk totaalprojecten. Dat betekent dat we niet alleen uw zwembad plaatsen, maar ook uw volledige tuin kunnen ontwerpen en aanleggen. Dat doen we met onze eigen architecten en onze eigen tuinspecialisten. Zodoende blijven de lijntjes kort, worden misverstanden voorkomen en kan uw tuin met zwembad zo snel en efficiënt mogelijk aangelegd worden.

MAATWERK ZWEMBAD

Ieder zwembad kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad met een hoge of een lage waterlijn? Wat voor randstenen passen het best bij de stijl van uw tuin? En wilt u nog accessoires als een inlooptrap, loungedeck of een waterval. Uiteraard kunnen we uw zwembad ook uitrusten met verlichting en zwembadverwarming.

ZWEMBADAANLEG IN LUMMEN

Een zwembad plaatsen is een specialistische klus die de nodig kennis en vaardigheid vereist. Bij ZwemParels weten we gelukkig precies wat er komt kijken bij de aanleg van een zwembad. Onze eigen specialisten zorgen voor het transport, de plaatsing en afwerking van het monoblok zwembad en sluiten direct alle benodigde apparatuur aan. Voor u het weet ligt u in het water!

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Niet iedereen heeft de beschikking over een grote tuin met veel vrije ruimte. Dat hoeft echter geen probleem te zijn. Bij ZwemParels zijn we namelijk gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden in kleine tuinen en stadstuinen. Zelfs in de kleinste tuintjes kunnen we een volwaardig zwembad voor u realiseren. Wist u dat u met een tegenstroom-systeem zelfs in een compact zwembad sportief baantjes kunt trekken?

3D ONTWERP

Benieuwd hoe uw tuin met zwembad eruit komt te zien? Onze architecten kunnen het tuinontwerp voor u omzetten in een prachtig 3D-ontwerp. Aan de hand hiervan ontdekt u tot in detail hoe uw tuin eruit zal komen te zien. U kunt uw tuin bekijken vanuit verschillende posities en onder verschillende omstandigheden. Bekijk uw toekomstige tuin bijvoorbeeld ’s avonds met de tuin- en zwembadverlichting aan.

ZWEMBAD OP MAAT

Een zwembad aanleggen in uw tuin in Lummen is een investering voor de lange termijn. U wilt dan ook dat uw zwembad aan al uw verwachtingen voldoet. Daarom voorzien we u vanaf de eerste ontmoeting van uitgebreide informatie. Door onze ervaring weten we precies waar we rekening mee moeten houden en we denken graag met u mee. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan een zwembadoverkapping?

Bij ZwemParels werken we onder andere monoblok zwembaden. Dit zijn zwembaden die uit één stuk worden vervaardigd. Dit gebeurt in de fabriek. Waar u met bouwkundige zwembaden een hoop bouwoverlast heeft in uw tuin, is dit met monoblok zwembaden dus niet het geval. Doorgaans kan de installatie binnen enkele dagen worden afgerond. Een ander voordeel is dat een monoblok zwembad gladde wanden en afgeronde hoeken heeft. Dit ziet er ontzettend stijlvol uit en is bovendien makkelijker schoon te houden.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

ZWEMBAD TECHNIEK

Zoals u weet is een zwembad meer dan een bassin met water. Voor helder zwemwater moet het water circuleren en hier is een technische installatie met een pomp en filters voor nodig. Bij ZwemParels maken we gebruik van de beste kwaliteit apparatuur en onze eigen specialisten zullen deze voor u installeren. We kunnen de apparatuur wegwerken in een technische ruimte of op een andere geschikte locatie rond uw woning.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

Menu