ZWEMBAD VALKENSWAARD

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN VALKENSWAARD

Voorzie uw tuin in Valkenswaard van een heerlijk zwembad en geniet het hele jaar door van een vakantie in eigen tuin. Zwemparels is dé specialist op het gebied van tuinen met maatwerk monoblok zwembaden. Of u nu een grote of kleine tuin heeft in Valkenswaard, we ontwerpen graag een complete tuin met zwembad voor u en kunnen het volledige project met eigen mensen voor u uitvoeren.

DE LUXE VAN EEN ZWEMBAD

Geniet op ieder gewenst moment van het heerlijk verkwikkende water van uw eigen zwembad. Een zwembad in uw tuin in Valkenswaard biedt ongekende mogelijkheden tot ontspanning, maar is tegelijkertijd erg geschikt om op een gezonde manier de nodige lichaamsbeweging te krijgen. Verder is een zwembad in de tuin een droom van vele kinderen. Een eigen zwembad geeft uw tuin daarbij een ontzettend stijlvol uiterlijk.

TOTAALPROJECTEN

Zwemparels onderscheidt zich door het verzorgen van totaalprojecten. We leggen niet alleen zwembaden aan, maar ontwerpen en realiseren volledige tuinen met zwembad, inclusief gazon, beplanting en terras, maar ook met tuinhuisjes, buitenkeukens en poolhouses. Bent u op zoek naar een fijne wellnesstuin in Valkenswaard? Behalve zwembaden installeren we bij Zwemparels ook sauna’s en whirlpools. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol poolhouse met wellnessvoorzieningen. Tot rust komen in uw eigen tuin in Valkenswaard was nog nooit zo eenvoudig.

ZWEMBAD OP MAAT

Al onze zwembaden zijn aanpasbaar aan uw voorkeuren. Kiest u voor een modern zwembad met strakke lijnen of wilt u een klassiek design met elegante vormen? Heeft u liever een overloopzwembad met een hoge waterlijn of wilt u dat het water wegloopt onder de randstenen? Bij Zwemparels zijn het design en formaat, de vorm en diepte, kleur en randstenen volledig af te stemmen op uw wensen en we kunnen het geheel afmaken met de mooiste accessoires als zwembadverlichting, watervallen, douches en tegenstroomsystemen. Vertel ons hoe het zwembad van uw dromen eruitziet en onze architecten zorgen voor een geheel op maat gemaakt ontwerp.

ZWEMBADAANLEG IN VALKENSWAARD

Zwembad aanleg is specialistisch maatwerk. Onze installateurs verzorgen de volledige aanleg van uw zwembad, inclusief de installatie van de technische onderdelen. We kunnen de zwembadapparatuur direct voor u wegwerken in een technische ruimte. Al onze zwembad projecten zijn maatwerk. Ieder onderdeel van uw zwembad, van het formaat, tot de kleur en de randstenen, is volledig aanpasbaar aan uw wensen en voorkeuren. Kies uit verschillende designs en verschillende soorten waterlijnen en maak het geheel af met accessoires als inlooptrappen, verlichting en zwembadverlichting.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een kleine tuin in Valkenswaard en wilt u toch genieten van een zwembad in de tuin? Bij Zwemparels kunnen we ook in kleine stadstuinen de fraaiste zwembaden realiseren. We zorgen voor een compact formaat zwembad en een slim ontwerp waarbij de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

3D ONTWERP

Het is mogelijk om ieder tuinontwerp om te zetten in realistische 3D-impressies die u perfect laten zien hoe uw tuin met zwembad eruit komt te zien. Bekijk uw toekomstige tuin vanuit verschillende perspectieven en zelfs vanuit uw woning. Ook is het mogelijk om uw toekomstige tuin te zien met beplanting die volledig tot wasdom is gekomen of tijdens de verschillende seizoenen. Het is zelfs mogelijk om de tuin ’s avonds met de tuinverlichting aan te bewonderen.

MAATWERK EN MONOBLOK ZWEMBADEN

Naast de aanleg van maatwerk zwembaden is Zwemparels specialist in monoblok inbouwzwembaden. Een monoblok zwembad is een zwembad dat uit één stuk wordt vervaardigd in de fabriek en vervolgens in een geheel geïnstalleerd wordt in de tuin. Het voordeel hiervan is dat de werkzaamheden in de tuin snel verricht kunnen worden. Bovendien heeft een monoblok zwembad gladde wanden, waardoor het makkelijker te onderhouden is.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Wilt u zwembadverwarming? Heeft u behoefte aan een zwembadafdekking? En bent u op zoek naar accessoires als een waterval, loungedeck of tegenstroomsysteem? Bij het kopen van een zwembad voor in de tuin zijn er nogal wat zaken om rekening mee te houden. Onze adviseurs denken met u mee, bijvoorbeeld over de beste plek voor het zwembad, en nemen uitgebreid de tijd om u te informeren.

Om u te verzekeren van kraakhelder water maken we bij Zwemparels altijd gebruik van de beste apparatuur voor uw zwembad. We zorgen voor een topkwaliteit technische installatie met de beste zwembadpomp, filter, skimmers en inspuiters en werken deze onderdelen en apparatuur op nauwkeurige wijze weg.

Uw droomzwembad was nog nooit zo dichtbij.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.