ZWEMBAD SITTARD

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN SITTARD

ZwemParels is dé specialist op het gebied van maatwerk zwembaden en wellnessvoorzieningen voor in de tuin. We kunnen uw volledige tuin met zwembad in Sittard voor u ontwerpen én aanleggen. Geniet van de mooiste designs en neem op ieder gewenst moment een verkwikkende duik in uw eigen droomzwembad.

EEN ZWEMBAD IN DE TUIN

Een zwembad in uw tuin in Sittard staat voor luxe en comfort. Neem na een dag hard werken een ontspannende duik, krijg verantwoorde lichaamsbeweging en maak uw kinderen blij. Een zwembad geeft uw tuin een ontzettend sfeervolle en luxueuze uitstraling; stelt u zich eens voor hoe u op zwoele zomeravonden lekker buiten zit terwijl u geniet van een drankje en het uitzicht over uw stijlvol verlichte zwembad.

TOTAALPROJECTEN

Geniet van een prachtig samenspel tussen tuin en zwembad in Sittard. Bij ZwemParels onderscheiden we ons namelijk door het leveren van totaalprojecten. We kunnen uw complete tuin, inclusief zwembad, voor u ontwerpen én realiseren. Van ontwerp tot aanleg, u heeft zelf nergens omkijken naar. Onze eigen specialisten kunnen het zwembad, terras, gazon en de beplanting voor u aanleggen en we bouwen de mooiste poolhouses, tuinhuisjes, serres en buitenkeukens. Maak het geheel af met een fijne sauna of whirlpool.

MAATWERK ZWEMBAD

Bij ZwemParels leveren we maatwerk. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, we zorgen voor een volledig op maat gemaakt ontwerp en ook het zwembad is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kies het formaat en de diepte, een waterlijn naar keuze, de kleur van het bad en de randstenen. Vervolgens kunnen we het zwembad completeren met een keur aan accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle inlooptrap, een onderwater loungeplateau of een mooie waterval?

ZWEMBADAANLEG IN SITTARD

Het aanleggen van een inbouwzwembad vereist een nauwkeurige aanpak en de nodige technische kennis. ZwemParels is gespecialiseerd in de aanleg van inbouw monoblok zwembaden en weet precies waar de installatie aan moet voldoen. De werkzaamheden verlopen altijd in nauw overleg met u als klant en nemen doorgaans weinig tijd in beslag. Voor u het weet geniet u van uw eigen zwembad in uw tuin in Sittard.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Veel mensen denken dat een grote tuin een voorwaarde is voor een zwembad. Niets is minder waar: bij ZwemParels zijn we gespecialiseerd in de aanleg van compacte zwembaden, speciaal voor kleine tuintjes en knusse stadstuinen. Door een slim ontwerp en innovatieve tegenstroomsystemen geniet u van een zwembad dat van alle gemakken is voorzien.

3D ONTWERP

Laat ZwemParels een 3D-tuinontwerp maken en u weet precies hoe uw tuin eruit komt te zien. De realistische 3D-impressies tonen u uw toekomstige tuin vanuit verschillende posities en onder diverse omstandigheden. Bekijk bijvoorbeeld hoe uw tuin er vanuit de huiskamer uitziet of met de tuinverlichting aan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en heeft u de kans om nog enige aanpassingen te doen, voor u het project daadwerkelijk laat realiseren.

VOORDELEN MONOBLOK ZWEMBADEN

Bij ZwemParels maken we gebruik maatwerk zwembaden en premium monoblok zwembaden. Een monoblok zwembad is een zwembad dat uit één stuk wordt vervaardigd. Hierdoor heeft het bassin een mooie gladde vorm met stijlvol afgeronde hoeken. Doordat het zwembad grotendeels in de fabriek wordt geproduceerd blijven de werkzaamheden in uw tuin tot het minimum beperkt.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Laat u uitgebreid informeren door onze experts. Bij ZwemParels nemen we graag uitgebreid de tijd om u van informatie te voorzien en onze adviseurs denken altijd met u mee. Wat is de beste plek in de tuin voor het zwembad? Wat voor accessoires passen bij uw behoeften? Heeft u al gedacht aan zwembadverwarming? Wilt u misschien een mooie buitendouche naast het zwembad? Samen ontwerpen we het zwembad van uw dromen.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.