ZWEMBAD LOMMEL

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN LOMMEL

Wat is er stijlvoller dan een zwembad met kraakhelder, rimpelloos water in uw tuin? Zult u er nog even induiken? Met behulp van ZwemParels is een zwembad in uw tuin in Lommel dichterbij dan u denkt. We kunnen een prachtig op maat ontworpen zwembad voor u aanleggen en ook de daarbij behorende tuin onder handen nemen. Voor u het weet geniet u van het verfrissende water van uw eigen zwembad in uw tuin in Lommel.

HEERLIJK ONTSPANNEN

Een zwembad in uw tuin in Lommel biedt u alle gelegenheid om op ieder gewenst moment heerlijk te relaxen in uw eigen tuin. Trek ’s ochtends een paar sportieve baantjes in uw eigen zwembad of kom na een lange dag werken even helemaal tot rust aan de rand van het bad. Natuurlijk is een zwembad in de tuin ook een waar feest voor de kinderen. Met het prachtige design, de mooie accessoires en de sfeervolle verlichting geeft een zwembad uw tuin bovendien een zeer luxe uitstraling.

EEN COMPLETE TUIN MET ZWEMBAD

Wanneer u uw tuin met zwembad aan laat leggen door ZwemParels, bent u in één keer klaar. Bij ZwemParels verzorgen we namelijk totaalprojecten. Dit betekent dat we niet alleen uw zwembad aanleggen, maar uw complete tuin met zwembad kunnen ontwerpen én realiseren, inclusief de bestrating, beplanting, aanleg van het gazon en de bouw van tuinhuisjes, veranda’s en poolhouses. De aanleg van uw tuin wordt verzorgd door onze eigen specialisten.

ZWEMBAD OP MAAT

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad volledig afstemmen op uw wensen en voorkeuren. Kies zelf voor het gewenste design. Gaat u voor een overloopzwembad of een exemplaar waarbij het water onder de randstenen wegloopt? Of wilt u toch een infinity pool? Het is allemaal mogelijk? Ook de randstenen en accessoires zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Maak het geheel af met stijlvolle onderdelen als een onderwater-loungeplateau, inlooptrap of waterval.

ZWEMBADAANLEG IN LOMMEL

Een zwembad aanleggen is een klus die vakkundig dient te gebeuren. U wilt immers geen last krijgen van lekkages of apparatuur die niet functioneert. Bij ZwemParels beschikken we over een ervaren team van gespecialiseerde installateurs. Zij weten precies hoe zij elke stap van de aanleg van het zwembad uit moeten voeren. Omdat we gebruikmaken van monoblok zwembaden nemen de werkzaamheden in uw tuin doorgaans niet langer dan enkele dagen in beslag.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, we kunnen vrijwel altijd een zwembad voor u realiseren. Een zwembad past zelfs in de kleinste stadstuinen in Lommel. Wanneer u minder ruimte tot uw beschikking heeft, zorgen we voor een zwembad met een slim, compact design. Door gebruik te maken van handige innovaties als een tegenstroomsysteem is het zelfs in een klein zwembad mogelijk om sportief te zwemmen.

3D ONTWERP

Onze tuinarchitecten kunnen ieder tuinontwerp omzetten in fraaie 3D-impressies. Aan de hand van het 3D ontwerp krijgt u een uitstekend beeld van hoe uw tuin eruit zal komen te zien. U kunt uw toekomstige tuin bekijken vanuit diverse posities, bijvoorbeeld vanuit uw woning. Ook is het mogelijk om het ontwerp te bekijken bij daglicht, avondlicht en tijdens verschillende jaargetijden. Zo weet u precies waar u aan toe bent voor u het ontwerp daadwerkelijk laat realiseren.

ZWEMBAD OP MAAT

Het zwembad van uw dromen is een zwembad op maat. Ieder onderdeel – van de afmetingen, tot de kleur en de randstenen – is aan uw wensen aanpasbaar. Kies zelf wat voor soort waterlijn u wilt en maak het geheel af met accessoires naar wens. Wilt u bijvoorbeeld een loungeplateau of inlooptrap? En wat dacht u van zwembadverlichting en zwembadverwarming? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als u besluit een zwembad in uw tuin te laten plaatsen, dan komt u voor nogal wat keuzes te staan. Bij ZwemParels wordt u vanaf de eerste afspraak bijgestaan door ervaren adviseurs. Zij weten precies waar u op moet letten en denken graag met u mee, niet alleen over het ontwerp van het zwembad, maar bijvoorbeeld ook over een geschikte plek en positionering in de tuin. Verder kunnen zij u uitgebreid adviseren over de apparatuur en accessoires als zwembadverwarming, verlichting en een zwembadafdekking.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

ZwemParels is gespecialiseerd in de aanleg van monoblok zwembaden. Het zwembad wordt uit één geheel geproduceerd. In tegenstelling tot een bouwkundig zwembad wordt het grootste deel van de werkzaamheden dus niet in uw tuin, maar in de fabriek verricht. Vervolgens wordt het bassin naar uw tuin getransporteerd, waar onze eigen specialisten het plaatsen en de apparatuur aansluiten. De werkzaamheden in uw tuin nemen doorgaans niet meer dan enkele dagen in beslag. Omdat een monoblok zwembad gladde wanden en afgeronde hoeken heeft, is het eenvoudiger te onderhouden dan een bouwkundig zwembad.

ZWEMBAD TECHNIEK

Een zwembad is natuurlijk meer dan een bak met water. U wilt schoon, helder en hygiënisch zwembadwater en daarvoor zijn technische onderdelen als een zwembadpomp en filters onmisbaar. Bij ZwemParels verzorgen we de volledige technische installatie en daarbij maken we gebruik van topkwaliteit apparatuur. Deze kunnen we desgewenst voor u wegwerken in een mooie technische ruimte.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.