STIJLVOLLE ZWEMBADAFDEKKING

Maak uw zwembad helemaal af met een fraai lamellen afdeksysteem. ZwemParels biedt u een keuze uit verschillende soorten hoogwaardige lamellen zwembadafdekkingen. Deze vormen een veilige en duurzame manier om uw zwembad af te schermen op de momenten dat u het niet gebruikt. Daardoor bespaart u energie en blijft het zwemwater schoner. Een zwembadafdekking is bovendien een veilige oplossing als u kleine kinderen heeft. Bij ZwemParels kunnen we bij het realiseren van uw maatwerk zwembad direct een zwembadafdekking installeren.

BESPAAR ENERGIE

Een zwembad dat u ’s nachts of op andere momenten dat u het niet gebruikt afdekt, houdt de warmte beter vast. Met een zwembaddekking blijft het zwembadwater zo’n 4 tot 8 graden warmer dan wanneer u het zwembad ’s nachts niet afdekt. Daardoor bespaart u op een eenvoudige manier een hoop energie (tot wel 60%) op het verwarmen van uw zwembad. Dat is beter voor het milieu en bespaart u een hoop onnodige kosten.

VEILIGE ZWEMBADAFDEKKING

Als u kleine kinderen heeft, dan wilt u liever niet dat die onbewaakt in de tuin spelen als het zwembad niet zorgvuldig afgedekt is. De afdeksystemen die we bij ZwemParels gebruiken voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en kunnen zorgvuldig worden afgesloten. Op die manier kunt u het zwembad wanneer u maar wilt afsluiten en de kinderen met een gerust hart in de tuin laten spelen.

MINDER ONDERHOUD

Een belangrijke reden om een zwembadafdekking te installeren is het schoonhouden van het zwembad. Door het zwembad af te dekken op de momenten dat u het niet gebruikt of als het zwemseizoen voorbij is, voorkomt u dat er bladeren en vuil in het zwembadwater terechtkomen. Zodoende bent u minder tijd kwijt aan het verwijderen van bladeren en takjes en hoeft u het water minder vaak te verversen.

SOLAR LAMELLEN

Bent u op zoek naar zwembadlamellen die het zwemseizoen verlengen? Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad voorzien van solar lamellen. Deze lamellen hebben een transparante bovenlaag die de warmte van de zon doorlaat en een zwarte onderlaag die deze warmte vasthoudt. De solar lamellen geven de warmte van de zon op deze manier door aan het water, waarmee u het zwembad op een milieuvriendelijke manier verwarmt.

NAADLOZE AFWERKING

Een hoogwaardige zwembadafdekking is niet alleen praktisch maar ook esthetisch gezien erg fraai. Bij ZwemParels werken we afhankelijk van het gekozen type zwembad met afdeksystemen van Roldeck danwel Aquadeck. Beide merken produceren topkwaliteit lamellen voor over uw zwembad. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen en onze specialisten zorgen dat de afdekking volledig onzichtbaar wordt geïntegreerd in uw zwembad.

ZWEMBADAFDEKKING BEDIENEN

Om het bedienen van de lamellen afdekking zo eenvoudig mogelijk te maken kunnen we dit voor u automatiseren. Met een enkele druk op de afstandsbediening kunt u uw zwembad afdekken of de lamellen juist weer openschuiven. Ook is het mogelijk om alle apparatuur, van de verlichting tot de afdekking, te bedienen via een handige app.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.