ZWEMBADEN

Kom even helemaal tot rust en houd uw lichaam in vorm in uw eigen zwembad. ZwemParels ontwerpt maatwerk zwembaden voor in de tuin en binnenshuis. Als specialist op het gebied van zwembaden, sauna’s en wellnessfaciliteiten voor particulieren werken we voor de aanleg van uw zwembad samen met een vaste selectie gerenommeerde adviseurs en specialisten. Vertel ons hoe uw droomzwembad eruitziet en onze architect maakt een geheel op maat gemaakt ontwerp.

ZwemParels biedt u een ruime keuze aan zwembaden van de hoogste kwaliteit. We beschikken over zwembaden in verschillende stijlen, van modern minimalistisch tot elegant traditioneel en kunnen ieder bad uitbreiden met verschillende opties en accessoires.

STARLINE ZWEMBADEN

Met Starline heeft u de keuze uit diverse monoblok zwembaden, ieder met hun eigen uitstraling en specifieke kenmerken. Kies het design en het formaat dat past bij uw tuin, woning en persoonlijke voorkeuren en maak het geheel af met randstenen, kleuren, inlooptrappen, afdekking, inbouwdelen en accessoires naar keuze.

MAATWERK ZWEMBADEN

Wilt u een zwembad geheel op maat laten maken? Liever een infinity zwembad, of juist een bad zonder overloop maar met een hoge waterlijn? Tot in detail op uw wensen afstemmen? Keuze uit verschillende stijlen, kleuren en vormen? Dat kan natuurlijk! Wij hebben voor elke tuin en wens een passende oplossing.  Met een bouwkundig zwembad of maatwerk PPc zwembad kunnen we de vorm en het formaat van het zwembad geheel afstemmen op uw wensen.

INSPIRATIE

100% TEVREDENHEID

Onze service stopt niet na de installatie van het zwembad. We willen dat u jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we onze klanten bijvoorbeeld een 100% tevredenheidsgarantie. Tevens ontvangt u een onderhoudspakket, waarmee u het zwembadwater in uitstekende conditie houdt. Ook kunt u gebruikmaken van de onderhoudsservice van ZwemParels.

ONTWERP

ZwemParels verwezenlijkt uw droomzwembad. Voorafgaand aan ieder ontwerp brengen we door middel van een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart. We helpen u met het bepalen van de juiste stijl voor het zwembad, stellen vast hoe u het zwembad voornamelijk wilt gebruiken, en welke wensen u verder nog heeft. Aan de hand van de resultaten maken we een geheel op maat gemaakt 3D-ontwerp.

AANLEG

Een zwembad bouwen is maatwerk en vraagt om een secuur ontwerp, een vakkundige uitvoering en een onberispelijke afwerking. Dat doen wij met de beste specialisten in België. Ieder onderdeel van het ontwerp wordt tot in detail uitgevoerd en ZwemParels stelt de hoogste kwaliteitseisen aan zowel het werk als aan de gebruikte producten. We leveren zodoende gegarandeerd het gewenste resultaat af.

SERVICE & ONDERHOUD

U wilt jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we u een 100% tevredenheidsgarantie. We zorgen niet alleen voor een op maat gemaakt design en een piekfijne realisatie, we leveren ook na de aanleg van uw zwembad de beste service. We voorzien u bijvoorbeeld van een onderhoudspakket waarmee u uw zwembad en zwembadwater in topconditie houdt. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van onze onderhoudsservice.

INTERESSE IN EEN ZWEMBAD?

Stelt u zich eens voor… Het rimpelloze wateroppervlak. De eerste teen in het bad. De sensatie. Een stapje terug… voor u het weet duikt u sierlijk het zwembad in. Een tel later drijft u, bijna gewichtloos, in het zachtjes klotsende water waar lichaam en geest de kans krijgen zich weer helemaal op te laden. Uw droomzwembad is dichterbij dan u denkt.