ZWEMBAD TERVUREN

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN TERVUREN

Op ieder gewenst moment een verfrissende duik nemen? Een zwembad in uw tuin in Tervuren is met behulp van ZwemParels dichterbij dan u denkt. Wij ontwerpen en realiseren namelijk de mooiste tuinen met zwembad in Vlaanderen. Daarbij maakt het niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft.

ALTIJD GENIETEN

Een zwembad in uw tuin staat voor ultiem comfort. Neem ’s morgens een verfrissende duik om de dag goed te beginnen of trek een paar ontspannende baantjes na een lange dag werken. Een privé zwembad is daarnaast een garantie voor de gezelligste tuinfeesten en uw kinderen kunnen zich de hele zomervakantie lang vermaken in uw eigen tuin. Bovendien ziet een zwembad in de tuin er ontzettend stijlvol uit.

TOTAALPROJECT TUIN MET ZWEMBAD

Denkt u dat een tuin met zwembad realiseren een gecompliceerd project is? Bij ZwemParels maken we het simpel. Wij zorgen, met onze eigen mensen, voor het ontwerp en de volledige aanleg van uw tuin met zwembad. We ontwerpen en plaatsen het zwembad, zorgen voor de bestrating en beplanting, bouwen poolhouses en tuinhuisjes en zorgen voor een mooi groen gazon. We kunnen zelfs heerlijke wellnessvoorzieningen als een sauna of whirlpool voor u aanleggen.

MAATWERK ZWEMBAD

Bij ZwemParels is ieder zwembad maatwerk. Kies zelf het gewenste design, bepaal wat voor waterlijn u wilt en welke randstenen u het mooist vindt en pas het zwembad aan met opties en accessoires naar keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elegante inlooptrap over de volle breedte van het bad? Een waterval? Of wilt u misschien een sportief tegenstroom-systeem? Bij ZwemParels is het allemaal mogelijk. Uiteraard kunnen we uw zwemparel ook voorzien van verlichting en zwembadverwarming.

ZWEMBADAANLEG IN TERVUREN

Het aanleggen van een zwembad is een specialistische klus die zorgvuldig en professioneel uitgevoerd dient te worden. Als u de aanleg van uw zwembad in Tervuren door ZwemParels laat verzorgen, kunt u daar in ieder geval zeker van zijn. We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zwembaden en weten precies waar we op moeten letten bij de installatie van uw zwembad. Zo weet u zeker dat u in de toekomst niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een kleine tuin? Geen zorgen. Ook in de kleinste tuintjes kunnen onze experts een zwembad voor u aanleggen. Met een slim ontwerp en een compact formaat zorgen we voor een zwembad dat in iedere tuin past. Ideaal als u bijvoorbeeld een gezellige kleine stadstuin in Tervuren heeft.

3D ONTWERP

Inschatten hoe uw tuin eruit komt te zien aan de hand van plattegrondjes is natuurlijk niet eenvoudig. Daarom kunnen we ieder tuinontwerp voor u omzetten in een realistisch 3D-ontwerp. Bekijk uw toekomstige tuin vanuit iedere positie, tijdens ieder seizoen en op ieder moment van de dag. Uiteraard kunnen we het ontwerp vervolgens nog aanpassen voordat we overgaan tot aanleg.

ZWEMBAD OP MAAT

Bij de plaatsing van een zwembad in de tuin zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Gelukkig wordt u van begin tot eind bijgestaan door ervaren specialisten die precies weten wat er komt kijken bij de aanleg van een zwembad. Wat is bijvoorbeeld de ideale plek in uw tuin voor het zwembad? Heeft u rekening gehouden met zon en schaduw? En wilt u ook als het kouder wordt, kunnen genieten van uw zwembad? Door met u mee te denken zorgen we dat uw zwembad aan al uw wensen voldoet.

We werken bij ZwemParels onder andere met monoblok zwembaden. Het grote verschil met een bouwkundig zwembad is dat een monoblok zwembad uit één stuk wordt vervaardigd in de fabriek. Het zwembad wordt vervolgens naar uw tuin getransporteerd waar we het direct kunnen plaatsen. Hierdoor heeft u minder last van de bouwwerkzaamheden in uw tuin. Bovendien heeft een monoblok zwembad afgeronde hoeken en gladde wanden. Hierdoor oogt het zwembad niet alleen fraaier, het is ook nog eens makkelijker te onderhouden.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

ZWEMBAD TECHNIEK

Een cruciaal onderdeel van ieder zwembad is de technische installatie met de zwembadpomp en filters. Voor mooi schoon zwembadwater moet het water immers circuleren. Bij ZwemParels maken we altijd gebruik van de beste apparatuur en onze eigen specialisten kunnen die voor u aansluiten. We kunnen de technische onderdelen stijlvol voor u wegwerken, bijvoorbeeld in een speciale technische ruimte of het poolhouse bij uw zwembad.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.