ZWEMBAD IN UW TUIN IN LEUVEN

Niets ontspannender dan na een dag hard werken een verfrissende duik nemen in uw eigen zwembad. ZwemParels maakt dit mogelijk. Als zwembadspecialist ontwerpen en realiseren wij de mooiste tuinen met zwembad in Leuven. Ieder zwembad wordt geheel op uw wensen afgestemd en geïnstalleerd door onze eigen specialisten. We kunnen uw tuin met zwembad helemaal afmaken met een mooi poolhouse of wellnessfaciliteiten als een sauna of whirlpool.

COMFORT VAN EEN ZWEMBAD

Luxe en comfort, plezier en ontspanning: dat is waar een zwembad in de tuin voor staat. Trek af en toe een paar ontspannende baantjes en houd uw lichaam in vorm. Met een zwembad in de tuin genieten uw kinderen de hele zomer lang van dagen vol waterpret. Is de zon onder en is de dag ten einde, dan is uw poolhouse of het terras naast het zwembad de ideale plek om te genieten van een lekker drankje.

EEN COMPLETE TUIN MET ZWEMBAD

Als u uw tuin met zwembad laat aanleggen door ZwemParels heeft u vrijwel nergens omkijken naar. We plaatsen namelijk niet alleen zwembaden, maar kunnen uw volledige tuin, inclusief zwembad, beplanting, gazon, bestrating en bebouwing ontwerpen én realiseren. Van begin tot eind. Met onze eigen mensen. U heeft voor uw volledige tuinproject dus te maken met één aannemer. Hierdoor zijn de lijntjes kort, worden misverstanden voorkomen en worden de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

MAATWERK ZWEMBAD

Bij ZwemParels is ieder onderdeel van uw zwembad volledig af te stemmen op uw wensen. Kies zelf het formaat en de diepte, de kleur van het bassin en de randstenen en maak het geheel af met een keur aan accessoires. Wilt u bijvoorbeeld een inlooptrap, onderwater-loungeplateau of waterval? Zwembadverwarming en zwembadafdekking? Buitendouches? Het is allemaal mogelijk.

ZWEMBADAANLEG IN LEUVEN

De hoogste standaard en niets minder. Het aanleggen van uw zwembad in Leuven is een klus die secuur en professioneel uitgevoerd dient te worden. U wilt immers geen last krijgen van lekkages of andere problemen. Gelukkig beschikt ZwemParels voor ieder onderdeel van de installatie over eigen specialisten. Zodoende kunnen we uw monoblok zwembad plaatsen, installeren, aansluiten en afwerken. Een garantie voor jarenlang zwemplezier.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Bang dat uw tuin in Leuven te klein is voor een zwembad? Bij ZwemParels zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van zwembaden voor kleine tuinen en stadstuinen. Door middel van een slim design en compact formaat kunnen we in zelfs de kleinste tuinen een volwaardig zwembad realiseren. Wist u dat u met een speciaal tegenstroomsysteem zelfs in de kleinste tuinen sportief kunt zwemmen?

3D ONTWERP

De architecten van ZwemParels kunnen zowel het zwembad- als tuinontwerp volledig afstemmen op uw wensen. Wilt u weten hoe uw tuin met zwembad in Leuven eruit komt te zien? We maken graag realistische 3D-impressies van het tuinontwerp. Aan de hand hiervan kunt u tot in detail zien hoe uw tuin er (vanuit verschillende posities) uit komt te zien en hoe deze zich in de loop der jaren zal ontwikkelen als de beplanting tot volle wasdom komt.

MONOBLOK INBOUWZWEMBADEN

Bij ZwemParels werken we met monoblok zwembaden. Waar bouwkundige zwembaden van begin tot eind worden opgebouwd in uw tuin, worden monoblok zwembaden uit één geheel vervaardigd in de fabriek. Dit heeft een aantal significante voordelen. Allereerst heeft u minder overlast van de bouwwerkzaamheden in uw tuin. Daarnaast heeft een monoblok zwembad gladde wanden en afgeronde hoeken. Hierdoor heeft u minder snel last van mosvorming en vuil dat zich ophoopt tussen randen en kieren.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Als u een zwembad in uw tuin in Leuven laat plaatsen zijn er nogal wat zaken waar u rekening mee moet houden. Hoe wilt u het zwembad gebruiken? Wat is de beste plek in de tuin voor het zwembad? Hoe wilt u de zwembadpomp wegwerken? Heeft u al rekening gehouden met zaken als verlichting of zwembadverwarming? Bij ZwemParels denken onze adviseurs van begin tot eind met u mee. Zo weet u zeker dat het zwembad aan al uw verwachtingen voldoet.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

Menu