ZWEMBAD WEERT

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN WEERT

Wat is er fijner dan een zwembad in uw tuin in Weert? Dompel u op ieder gewenst moment onder in het heerlijk verfrissende water en geniet van de prachtige aanblik van een stijlvol zwembad in uw tuin. ZwemParels is dé specialist op het gebied van op maat gemaakte zwembaden voor in de tuin. We kunnen uw complete tuin met zwembad voor u ontwerpen én aanleggen.

ONTSPANNEN EN GENIETEN

Geef uw tuin een luxueuze uitstraling en neem op ieder moment een verfrissende duik. Een zwembad in de tuin is een garantie op plezier en ontspanning, waterpret voor de kinderen en verantwoorde lichaamsbeweging. Onze architecten kunnen uw droomzwembad geheel op maat ontwerpen en onze eigen mensen kunnen het project van begin tot eind voor u realiseren. Voor u het weet geniet u van het geluid van rustig kabbelend zwembadwater in uw tuin in Weert.

TOTAALPROJECTEN

Wat onderscheidt ons van anderen? ZwemParels verzorgt totaalprojecten. We kunnen uw complete tuin, inclusief zwembad, terras, beplanting en bestrating voor u ontwerpen én realiseren. We zorgen ervoor dat zwembad en tuin een prachtig geheel vormen en onze eigen specialisten kunnen ieder onderdeel van de tuin voor u aanleggen. U bent dus in één keer klaar. Tijd om een verfrissende duik te nemen!

MAATWERK ZWEMBAD

Bij ZwemParels leveren we maatwerk; tuin en zwembad worden volledig afgestemd op uw wensen en ieder onderdeel van uw zwembad is aanpasbaar aan uw voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een overloopzwembad, een infinity pool of een waterlijn die eindigt onder de randstenen? Wilt u een modern of klassiek design? Een inlooptrap of loungeplateau? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij zorgen ervoor.

ZWEMBADAANLEG IN WEERT

Het aanleggen van een zwembad is een flinke operatie waar veel bij komt kijken. Gelukkig beschikken we bij ZwemParels over specialisten voor elk onderdeel van de aanleg en doordat we gebruikmaken van monoblok zwembaden, levert de installatie zo min mogelijk overlast voor u als klant op. We maken gebruik van de beste materialen en de apparatuur wordt op een vakkundige wijze aangesloten. Zodoende kunt u jarenlang genieten van uw eigen inbouwzwembad.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een kleine tuin in Weert? Ook in kleine tuintjes en gezellige stadstuinen kunnen we een zwembad voor u aanleggen. Met een slim ontwerp en handige innovaties hoeft een zwembad namelijk helemaal niet zoveel ruimte in te nemen, hebben we regelmatig bewezen. Wilt u sportief zwemmen in uw stadstuin? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tegenstroom-systeem. Zwem tegen de stroom in, waardoor u op dezelfde plek in het bad blijft liggen en werk aan uw conditie.

3D ONTWERP

Ontdek hoe uw tuin met zwembad in Weert eruit komt te zien, nog voor de eerste schop in de grond gezet is. Onze architecten kunnen het tuinontwerp omzetten in fraaie 3D-impressies. Zodoende kunt u de tuin vanuit verschillende posities bekijken, weet u precies hoe deze eruit komt te zien en kunt u op tijd de puntjes op de i zetten.

MAATWERK EN MONOBLOK ZWEMBADEN

Naast maatwerk zwembaden maken plaatsen wij ook monoblok zwembaden. Dit zijn inbouwzwembaden die in de fabriek uit één stuk vervaardigd worden. Het grootste deel van de werkzaamheden vindt dus plaats in de fabriek, waardoor u minder overlast heeft in uw tuin. Een ander voordeel is dat monoblok zwembaden mooi afgeronde vormen en gladden wanden hebben, waardoor het bassin makkelijker schoon te houden is.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Laat u uitgebreid informeren zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Bij ZwemParels voorzien we u vanaf de eerste ontmoeting van uitgebreid advies en we denken graag met u mee. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over zwembadverwarming en een afdekking? Wilt u verlichting in het zwembad? En heeft u al naar de beschikbare accessoires gekeken? Samen zorgen we voor het zwembad van uw dromen.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.