TOTAALPROJECT

Helemaal tot rust komen in een prachtige tuin met zwembad? Bij ZwemParels zijn we gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor een tuin met zwembad. We leggen niet alleen een maatwerk zwembad voor u aan, we kunnen ook direct een bijpassend tuinontwerp maken én realiseren. Onze ontwerpers zorgen dat zwembad, terras, gazon en begroeiing stijlvol in elkaar overvloeien en één fraai geheel vormen. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we ook de meest luxueuze wellnessvoorzieningen voor u ontwerpen en aanleggen.

ULTIEME TUINBELEVING

Voor de ultieme tuinbeleving bieden we u bij ZwemParels een totaalaanbod. We leggen niet alleen de mooiste zwembaden aan, maar kunnen direct een fraai tuinontwerp voor u verzorgen. Uw tuin kunnen we vervolgens naar wens voorzien van passend tuin- en zwembadmeubilair, constructies als een serre, tuinhuis of poolhouse en heerlijke wellnessfaciliteiten als een sauna of whirlpool. Zo kunt u op ieder gewenst moment en op verschillende manieren volledig ontspannen in uw eigen tuin met zwembad.

ZWEMBAD EN TUIN ÉÉN GEHEEL

ZwemParels werkt voor de aanleg van tuinen met een zwembad nauw samen met Tuinaanleg Gert Kwanten. Deze tuinaannemer ontwerpt en realiseert al jarenlang de mooiste tuinen in België. De tuinarchitecten van Tuinaanleg Gert Kwanten kunnen een op maat gemaakt tuinontwerp, inclusief ruime grasvelden, lommerrijke waterpartijen en natuurstenen terrassen, voor u verzorgen.

Daarbij houden ze uiteraard zorgvuldig rekening met al uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een onderhoudsvriendelijke tuin met zwembad? Tuinaanleg Gert Kwanten kan voor u een tuin ontwerpen die slechts minimaal onderhoud vergt. Bij het ontwerpen van uw tuin zorgen de architecten ervoor dat alle onderdelen, van het terras tot het zwembad en van de bomen tot het poolhouse, feilloos op elkaar aansluiten en samen een harmonieus geheel vormen.

BESTAANDE TUIN AANPASSEN

Heeft u een bestaande tuin waar u een zwembad in wilt laten plaatsen. Met een slim ontwerp en enkele handige aanpassingen kunnen we zorgen dat zwembad en tuin perfect bij elkaar horen. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de oorspronkelijke onderdelen in uw tuin. We kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat het terras rond uw zwembad goed past bij andere bestrating in de tuin, de groenvoorzieningen opwaarderen, onderdelen verplaatsen en het gazon herstellen, zodat uw tuin er na de installatie van het zwembad direct prachtig bijligt.

WELNESS OPLOSSINGEN

Droom weg in uw eigen whirlpool, ontspan uw lichaam in een heerlijke jacuzzi of kom even helemaal tot rust in een infraroodcabine. Bij ZwemParels ontwerpen en realiseren we op maat gemaakte wellnessvoorzieningen. Deze faciliteiten kunnen we in dezelfde stijl als uw zwembad en poolhouse uitvoeren. Op die manier creëren we een rustgevende, rijk uitgeruste wellnesstuin voor u.

Bij uw op maat gemaakte zwembad mag een poolhouse eigenlijk niet ontbreken. Een poolhouse heeft verschillende functies. We kunnen er bijvoorbeeld kleedkamers en douchevoorzieningen in bouwen. Ook kan uw poolhouse dienen om uw zwembadmeubilair in op te bergen. Daarnaast is het mogelijk om een poolhouse met wellnessfaciliteiten te bouwen. Wilt u graag een overdekte ruimte waar u kunt genieten van uw tuin met zwembad? Dan ontwerpen we graag een mooie tuinkamer voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tuinkamer met loungebanken, zwembadhaard en buitenkeuken? Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.