ZWEMBAD GENK

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN GENK

Een verkwikkende duik nemen in uw eigen zwembad in uw tuin in Genk? Heerlijk relaxen in uw eigen whirlpool? Of genieten van een ontspannende sauna in uw eigen tuin? ZwemParels is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen met zwembad en wellnessfaciliteiten. Neem contact met ons op en voor u het weet geniet u van een tuin met zwembad.

ULTIEM COMFORT

Wat geeft uw tuin in Genk een luxere uitstraling dan een zwembad? Met een zwembad in de tuin genieten u en uw familie op ieder gewenst moment van heerlijk helder zwemwater. Kom na een dag werken even helemaal tot rust, organiseer de leukste tuinfeesten, ontspan met een verfrissend drankje aan de rand van het bad en geniet van uw kinderen die de hele dag heerlijk in het water aan het spelen zijn. Een zwembad in de tuin is bovendien de ideale manier om uw lichaam op een verantwoorde manier in vorm te houden.

EEN COMPLETE TUIN MET ZWEMBAD

ZwemParels onderscheidt zich van andere zwembadleveranciers door het verzorgen van totaalprojecten. We plaatsen niet alleen uw zwembad, maar ontwerpen en realiseren volledige tuinen met zwembad in Genk. Onze eigen architecten maken een prachtig tuinontwerp en ontwerpen een zwembad op maat, waarna ieder onderdeel van de tuinaanleg, van het terras tot de beplanting en het gazon, gerealiseerd worden door onze eigen specialisten. We kunnen zelfs tuinhuisjes, poolhouses, buitenkeukens en wellnessvoorzieningen voor u bouwen.

MAATWERK ZWEMBAD

Bij ZwemParels zorgen we voor tuinen en zwembaden die op maat gemaakt zijn voor uw wensen en verwachtingen. Ieder onderdeel van uw zwembad is volledig aanpasbaar. Kies zelf de afmetingen, stem de kleur en de randstenen af op uw wensen en voorzie uw zwembad van de mooiste accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een loungeplateau in het zwembad? Of een fijne waterval? Het geluid van het zachtjes kletterende water heeft een ontzettend rustgevende werking.

ZWEMBADAANLEG IN GENK

Een zwembad aanleggen en de technische apparatuur installeren is een specialistische klus. Onze eigen zwembadinstallateurs kunnen die klus op een zorgvuldige en vakkundige wijze voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat u altijd geniet van werkende apparaten en schoon zwembadwater. Doordat wij gebruikmaken van monoblok zwembaden neemt de plaatsing van het zwembad doorgaans niet langer dan een paar dagen in beslag (de bouw van het zwembad gebeurt grotendeels in de fabriek).

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een kleine tuin? Ook in knusse stadstuinen in Genk kunnen wij een zwembad voor u installeren. We beschikken over zwembaden die met hun compacte afmetingen en features speciaal zijn ontwikkeld voor kleine tuinen. Zo kunt u ook met beperkte ruimte genieten van een volwaardig zwembad. Maak bijvoorbeeld gebruik van een innovatief tegenstroomsysteem als u sportief wilt zwemmen in uw stadstuin.

3D ONTWERP

We kunnen ieder ontwerp voor u omzetten in realistische 3D-impressies. Aan de hand hiervan komt u erachter hoe uw zwembad er vanuit iedere plek in de tuin uit komt te zien. Het is zelfs mogelijk om de tuin tijdens verschillende seizoenen of ’s avonds te bekijken. Zo kunt u weloverwogen keuzes maken en de laatste aanpassingen aan het ontwerp doen.

MONOBLOK INBOUWZWEMBADEN

Bij ZwemParels werken we met monoblok inbouwzwembaden. Deze monoblok zwembaden worden in de fabriek uit één geheel vervaardigd. Hierdoor hebben deze zwembaden gladde, stijlvol afgeronde wanden. In tegenstelling tot een bouwkundig zwembad, nemen de werkzaamheden in de tuin weinig tijd in beslag. U heeft dus weinig overlast van de plaatsing. Voor u het weet geniet u van uw eigen zwemparel.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. We denken dan ook graag met u mee. Welke plek heeft de meeste schaduw in de tuin? Wat is de beste positie voor het zwembad? En heeft u al gedacht aan zwembadverwarming en een afdekking voor het bad? Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.