ZWEMBAD IN UW TUIN IN BUDEL

Wilt u op ieder gewenst moment lekker zwemmen in uw tuin in Budel? ZwemParels is gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van tuinen met op maat gemaakte zwembaden, sauna’s en andere wellnessfaciliteiten. Als klant heeft u nergens omkijken naar; wij verzorgen de volledige realisatie van uw tuin met zwembad.

ONTSPANNEN EN GENIETEN

Een zwembad in de tuin staat voor luxe en comfort en geeft uw tuin een prachtige, stijlvolle uitstraling. Neem op ieder gewenst moment een verfrissende duik, dobber lekker door uw zwembad of geniet van verantwoorde lichaamsbeweging in het water. Laat de kinderen heerlijk in de tuin spelen of organiseer de leukste tuinfeesten. Ontspan ’s avonds in uw poolhouse en geniet van het uitzicht over uw verlichte zwembad. Waar u uw zwembad ook voor wilt gebruiken, ZwemParels ontwerpt en realiseert ook in Budel het zwembad van uw dromen.

TOTAALPROJECTEN

ZwemParels voorziet u niet alleen van de mooiste inbouwzwembaden, we kunnen uw volledige tuinproject van A tot Z voor u verzorgen. Onze architecten ontwerpen een prachtige tuin met zwembad, waarbij zwembad, terras, gazon en beplanting een prachtig geheel vormen. Onze eigen specialisten kunnen ieder onderdeel van uw tuin vervolgens aanleggen. Uw volledige tuin wordt dus in één keer gerealiseerd. Hierdoor verloopt het project altijd snel en efficiënt en worden misverstanden voorkomen.

MAATWERK ZWEMBAD

Kies voor een zwembad in Budel dat tot in de kleinste details voldoet aan al uw wensen. Bij ZwemParels ontwerpen we uw zwembad geheel op maat. Ieder onderdeel, van het formaat en de diepte, tot de kleur, waterlijn en randstenen zijn aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u een mooi overloopzwembad of een infinity pool? Een strak modern of een klassiek design? Een inlooptrap met loungeplateau? Met een ruime keus aan accessoires maken we uw droomzwembad in Budel helemaal af.

ZWEMBADAANLEG IN BUDEL

ZwemParels beschikt over experts voor ieder onderdeel van de installatie van het zwembad en de aanleg van uw tuin. We plaatsen uw zwembad en verzorgen de technische installatie. ZwemParels onderscheidt zich vervolgens doordat we ook de rest van uw tuin, van het terras tot het gazon en de beplanting, kunnen realiseren. Daarbij beschikken we tevens over vaklui die uw tuin in Budel kunnen verrijken met een poolhouse, buitenkeuken of de beste wellnessvoorzieningen.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Heeft u weinig ruimte in uw tuin in Budel? Ook in kleine tuinen kunnen we een prachtig zwembad voor u aanleggen. Bij ZwemParels beschikken we namelijk over zwembaden die door hun compacte formaat perfect passen in kleine stadstuinen. Door overbodige onderdelen weg te laten en gebruik te maken van een slim design met innovatieve technieken als een tegenstroomsysteem, kunt u in de kleinste tuinen genieten van een even stijlvol als veelzijdig zwembad.

3D ONTWERP

Als u uw tuin met zwembad in Budel door ZwemParels laat ontwerpen hoeft u niet te vertrouwen op een schets of plattegrond om in te schatten hoe uw tuin eruit komt te zien. We kunnen ieder tuinontwerp namelijk omzetten in felrealistische 3D-impressies. Het is alsof u alvast door uw tuin loopt als u het ontwerp vanuit de verschillende posities en perspectieven bekijkt. Ontdek bijvoorbeeld hoe uw tuin er ’s avonds uit komt te zien en controleer het uitzicht vanuit uw huiskamer. Zo weet u wat u kunt verwachten en kunnen we voorafgaand aan de aanleg de laatste puntjes op de i zetten.

MAATWERK EN MONOBLOK ZWEMBADEN

Bij ZwemParels werken we met maatwerk en monoblok inbouwzwembaden. Dit zijn zwembaden die uit een stuk worden vervaardigd. Hierdoor kan het zwembad grotendeels in de fabriek worden gebouwd en heeft u minder last van de werkzaamheden in uw tuin. Een monoblok zwembad heeft verder gladdere en mooi afgeronde wanden. Dit oogt niet alleen stijlvol, het zorgt er ook nog eens voor dat het zwembad makkelijker te onderhouden is.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Als u een zwembad in uw tuin in Budel laat aanleggen, dan heeft u nogal wat keuzes te maken. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan zwembadverwarming? Wilt u verlichting in het bad? Hoe wilt u de zwembadpomp wegwerken? Bij ZwemParels denken we met u mee. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen, stellen de juiste vragen en helpen zodoende met het samenstellen van uw droomzwembad.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

Menu