ZWEMBAD LAAKDAL

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN LAAKDAL

Woont u in Laakdal en wilt u graag een zwembad in uw tuin? ZwemParels is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van complete tuinen met zwembad. Geniet op ieder gewenst moment van een verfrissende duik in uw eigen zwembad of voorzie uw tuin van de fijnste wellnessfaciliteiten. Tot rust komen in uw eigen tuin in Laakdal was nog nooit zo eenvoudig.

HEERLIJK RELAXEN

Zeg nu zelf: wat is er luxer dan in uw eigen tuin heerlijk een paar baantjes te kunnen trekken? Met de hulp van ZwemParels is een dergelijk scenario dichterbij dan u denkt. Wij realiseren het zwembad van uw dromen. Of u nu een zwembad wilt voor de kinderen of voor uw eigen wellness-tuin, wij kunnen het perfecte zwembad voor u ontwerpen, compleet met afwerking, sfeervolle verlichting en de mooiste accessoires.

EEN COMPLETE TUIN MET ZWEMBAD

ZwemParels onderscheidt zich door het verzorgen van totaalprojecten. We leveren niet alleen uw zwembad, maar kunnen uw volledige tuin met zwembad ontwerpen en van begin tot eind voor u uitvoeren. Daarbij verzorgen we bijvoorbeeld ook de aanleg van het terras, het gazon, de beplanting en de bouw van poolhouses, buitenkeukens, veranda’s en tuinhuisjes. We kunnen uw volledige tuinproject dus in een keer voor u afronden.

ZWEMBAD OP MAAT

Een mooie inlooptrap over de volle breedte van het bad? Een onderwater-loungeplateau? Een waterval? Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad helemaal op maat voor u ontwerpen. Kies zelf de mooiste randstenen en het soort waterlijn en pas het zwembad volledig af op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tegenstroomsysteem om sportief tegenin te zwemmen?

ZWEMBADAANLEG IN LAAKDAL

Een zwembad aanleggen is een specialistische klus. Bij ZwemParels beschikken we voor ieder onderdeel van de aanleg van uw zwembad over onze eigen specialisten. Omdat we gebruikmaken van monoblok zwembaden, waarbij het bad grotendeels in de fabriek wordt vervaardigd, nemen de werkzaamheden in uw tuin doorgaans niet langer dan een paar dagen in beslag. Wij zijn namelijk van mening dat monoblok zwembaden significante voordelen bieden ten opzichte van bouwkundige zwembaden. U heeft minder last van bouwwerkzaamheden in uw tuin. Door de gladde wanden en afgeronde hoeken zijn monoblok zwembaden bovendien eenvoudiger te onderhouden.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Veel mensen denken dat een zwembad alleen geschikt is voor grote tuinen. Niets is minder waar. Ook met een kleine tuin in Laakdal kunt u genieten van een fijn zwembad. Bij ZwemParels zijn we zelfs gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden in kleine tuintjes. Door een slim ontwerp, compact formaat zwembad en handige oplossingen als een tegenstroom systeem kunnen we zelfs in de kleinste stadstuinen een volwaardig zwembad realiseren.

3D ONTWERP

Onze architecten kunnen het volledige tuinontwerp voor u omzetten in 3D-ontwerp. Hierdoor kunt u uw toekomstige tuin bekijken vanuit verschillende posities en onder verschillende omstandigheden, bijvoorbeeld bij dag- en avondlicht en tijdens verschillende seizoenen. Zodoende krijgt u een goed beeld van uw nieuwe tuin en kunt u op tijd de laatste aanpassingen doen.

UITGEBREID ADVIES

Als u een zwembad in uw tuin in Laakdal aan laat leggen, dan komt u voor een aantal belangrijke keuzes te staan. Als zwembadspecialist begeleiden wij u van begin tot eind door het aankoopproces. Onze adviseurs voorzien u van deskundig advies en we denken graag met u mee. Wat is bijvoorbeeld de beste plek in de tuin voor het zwembad? Wat voor waterlijn past het best in uw tuin? En heeft u al gedacht aan zwembadverwarming of een afdekking?

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

ZWEMBAD TECHNIEK

Een zwembad is meer dan een bassin met water. Voor schoon, helder zwemwater is het bijvoorbeeld belangrijk dat het water circuleert. Daarvoor zijn een zwembadpomp en filters nodig. Deze technische onderdelen moeten natuurlijk op de juiste manier geïnstalleerd worden. Bij ZwemParels beschikken we over gespecialiseerde installateurs om de technische onderdelen van het zwembad te installeren. We kunnen zelfs een mooie technische ruimte bouwen om de apparatuur weg te werken.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.