ZWEMBAD ROERMOND

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN ROERMOND

Wat is er fijner dan in de rust van uw eigen tuin een verfrissende duik te kunnen nemen? Een zwembad in uw tuin in Roermond is met behulp van ZwemParels dichterbij dan u denkt. Wij creëren de mooiste zwembaden en wellnessvoorzieningen voor particulieren en kunnen uw volledige project van begin tot eind met eigen mensen voor u uitvoeren.

EEN ZWEMBAD IN DE TUIN

Een zwembad in uw tuin in Roermond is een garantie voor luxe, comfort en ontzettend veel plezier. Met een zwembad in de tuin weet u zeker dat de kinderen zich nooit meer vervelen. Ontspan zelf na een stressvolle dag op het werk en geniet van de leukste tuinfeesten. Een zwembad geeft uw tuin daarbij een rustgevende en sfeervolle uitstraling. Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad helemaal afmaken met een bijpassend poolhouse, een fijne sauna of een mooie whirlpool.

TOTAALPROJECTEN

Direct uw volledige tuin met zwembad aan laten leggen? Bij ZwemParels verzorgen we complete tuinprojecten, waarbij we niet alleen uw zwembad aanleggen, maar een volledige tuin met zwembad kunnen ontwerpen en realiseren. Onze eigen specialisten verzorgen de aanleg van het zwembad, terras, gazon, beplanting en bebouwing. Zo bent u direct helemaal klaar!

MAATWERK ZWEMBAD

Een zwembad in Roermond dat aan al uw wensen voldoet, dat is ons doel. Al onze zwembaden zijn dan ook volledig aanpasbaar aan uw voorkeuren. Kies zelf de kleur van het bad en de randstenen, de vorm en het formaat en maak het geheel af met accessoires naar keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tegenstroom-systeem, een onderwater loungedeck of een waterval?

ZWEMBADAANLEG IN ROERMOND

Het aanleggen van een zwembad in de tuin is een flinke klus, waar heel wat bij komt kijken: de tuin dient afgegraven te worden, het bassin moet met een hijskraan in de tuin getakeld worden en het zwembad moet op de juiste manier geïnstalleerd worden. Bij ZwemParels beschikken we over de kennis, middelen en gereedschappen om de volledige aanleg van uw zwembad te verzorgen. Doordat we gebruikmaken van monoblok zwembaden, levert de aanleg van het zwembad zo min mogelijk overlast op.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een kleine tuin in Roermond? Ook dan kunnen we een prachtig zwembad voor u aanleggen. Bij ZwemParels zijn we namelijk gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden in kleine stadstuinen. Door middel van een slim ontwerp en een compact formaat zorgen we voor een zwembad dat van alle gemakken is voorzien en zelfs in de kleinste tuintjes past!

3D ONTWERP

Een zwembad in de tuin is een flinke investering. U wilt dan ook wel zeker weten dat de tuin eruit komt te zien zoals u verwacht. Daarom kunnen we het ontwerp bij ZwemParels omzetten in realistische 3D-impressies. Deze geven een uitstekend beeld van het uiterlijk van het zwembad en de rest van de tuin. Zo weet u wat u kunt verwachten en heeft u de kans om de laatste puntjes op de i te zetten.

VOORDELEN MONOBLOK ZWEMBADEN

Bij ZwemParels maken we gebruik maatwerk zwembaden en monoblok inbouwzwembaden. Monoblock zwembaden zijn zwembaden die uit één stuk worden geproduceerd. Hierdoor zijn ze relatief snel te installeren en heeft u weinig bouwoverlast in uw tuin. Alle zwembaden zijn van premium merken en gemaakt van de beste materialen. Monoblok zwembaden hebben gladde wanden en afgeronde hoeken, waardoor ze makkelijker te onderhouden zijn dan bouwkundige zwembaden.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Bij ZwemParels staan er altijd ervaren specialisten klaar om u te voorzien van betrouwbare informatie. We hebben veel ervaring met het installeren van zwembaden en weten dus precies waar u aan moeten denken. Wat is bijvoorbeeld de juiste positie voor het zwembad? Wilt u zwembadverwarming? En heeft u al nagedacht over de verlichting? Door met u mee te denken zorgen we dat uw zwembad aan al uw wensen voldoet.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.