ZWEMBAD MAASTRICHT

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN MAASTRICHT

Stelt u zich eens voor: een zwembad in uw tuin in Maastricht, waarin u op ieder moment van de dag heerlijk een verfrissende duik kunt nemen. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, een zwembad wilt voor de kinderen of voor uw wellnesstuin, ZwemParels realiseert uw droomtuin met zwembad in Maastricht.

ONTSPANNEN EN GENIETEN

Een zwembad in uw tuin in Maastricht is een garantie voor waterpret, ontspanning en plezier. Bovendien geeft een zwembad uw tuin een heerlijk luxe uitstraling. Gebruik uw zwembad om af en toe een baantje te trekken, even tot rust te komen na een dag hard werken, om de gezelligste tuinfeesten te organiseren of geniet van uw kinderen die heerlijk in het water aan het spelen zijn. Onze architecten ontwerpen het zwembad van uw dromen en onze eigen vaklieden kunnen het volledige project voor u uitvoeren.

TOTAALPROJECTEN

ZwemParels verzorgt totaalprojecten; we leggen niet alleen uw zwembad aan, maar kunnen een volledige tuin met zwembad en wellnessfaciliteiten voor u ontwerpen en aanleggen. Op die manier zorgen we voor een tuin die een prachtig geheel vormt. Zwembad en terras lopen feilloos in elkaar over en vormen een schitterend samenspel met het gazon en de beplanting. We kunnen zelfs bebouwing als poolhouses, tuinhuisjes, veranda’s en buitenkeukens voor u verzorgen. De aanleg van uw tuin in Maastricht wordt uitgevoerd door de beste specialisten in hun vakgebied.

MAATWERK ZWEMBAD

Al onze zwembaden worden geheel op maat voor u ontworpen. Alle onderdelen zijn aanpasbaar aan uw wensen en voorkeuren en onze architecten ontwerpen een zwembad dat zowel qua design als gebruik feilloos aansluit op uw wensen. Gaat u voor een modern of klassiek design? Wilt u een hoge of een lage waterlijn? Een inlooptrap, loungeplateau of waterval? Wat voor randstenen vindt u het mooist? Samen brengen we het zwembad van uw dromen tot leven.

ZWEMBADAANLEG IN MAASTRICHT

De aanleg van een inbouwzwembad is een flinke klus die veel vakmanschap en technische kennis vereist. Bij ZwemParels beschikken we over ervaren specialisten die precies weten hoe zij uw zwembad moeten installeren. We maken gebruik van de hoogste kwaliteit monoblok zwembaden die doorgaans in relatief korte tijd geïnstalleerd en aangesloten kunnen worden. Voor u het weet dobbert u in het verfrissende water van uw eigen zwembad.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een gezellige stadstuin in Maastricht? Ook in kleine tuinen kunnen we een prachtig zwembad voor u realiseren. Door gebruik te maken van compacte zwembaden die zijn voorzien van handige innovaties als een tegenstroomsysteem, creëren we een zwembad dat past in iedere tuin en van alle gemakken is voorzien. Een zwembad geeft uw stadstuin in Maastricht een heerlijk weelderige uitstraling.

3D ONTWERP

Bij ZwemParels weet u precies hoe uw tuin eruit komt te zien, nog voor de eerste schop in de grond gezet is. We kunnen het ontwerp namelijk omzetten in fraaie 3D-impressies. Aan de hand hiervan krijgt u een perfect beeld van de uitstraling van uw zwembad. Ontdek hoe uw tuin er vanuit uw huiskamer uit komt te zien en bekijk uw tuin ’s avonds met de tuinverlichting aan. Zo kunt u weloverwogen keuzes maken en op tijd de laatste puntjes op de i zetten.

VOORDELEN MONOBLOK ZWEMBADEN

Als u een inbouwzwembad in uw tuin in Maastricht laat aanleggen, heeft u de keuze uit een bouwkundige zwembad of een monoblok zwembad. Het verschil is dat een bouwkundig zwembad van A tot Z in uw tuin wordt opgebouwd, terwijl een monoblok zwembad uit één stuk wordt vervaardigd. Dit gebeurt in de fabriek. Hierdoor heeft u minder last van werkzaamheden in uw tuin. Bovendien is het mogelijk om een monoblok zwembad te voorzien van afgeronde hoeken en heeft het bassin gladde wanden, waardoor het zwembad makkelijker te onderhouden is. Daarom maken we bij ZwemParels uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige monoblok zwembaden.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Vanaf de allereerste ontmoeting nemen wij uitgebreid de tijd om u te informeren. We voorzien u van deskundig advies en denken graag met u mee. Zo helpen we u met het kiezen van de juiste plek en positie van het zwembad en herinneren we u aan mogelijke accessoires als zwembadverlichting, zwembadverwarming en afdeksystemen. Zo weet u zeker dat overal aan is gedacht.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.