ZWEMBAD EINDHOVEN

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN EINDHOVEN

Droomt u van een zwembad in uw tuin in Eindhoven? Of u nu een grote tuin of een kleine stadstuin heeft, een bestaande tuin of een nieuwbouwwoning, Zwemparels realiseert uw droomtuin met zwembad in Eindhoven. Onze architecten zorgen voor een ontwerp op maat, compleet met beplanting, verlichting en wellnessvoorzieningen en onze eigen specialisten kunnen ieder onderdeel van het project van begin tot eind voor u verzorgen.

ONBEPERKT GENIETEN

Met een zwembad in uw tuin in Eindhoven kunt u op ieder gewenst moment heerlijk ontspannen of een paar baantjes te trekken. Een zwembad in de tuin is daarnaast natuurlijk een feest voor de kinderen en een garantie voor de gezelligste tuinfeesten. Zwemparels ontwerpt en realiseert het zwembad dat past bij uw wensen en behoeften. We beschikken daarvoor over de beste experts binnen hun vakgebied.

VOLLEDIG IN HARMONIE

Bij Zwemparels leveren we niet alleen het zwembad, we verzorgen totaalprojecten waarbij we uw volledige tuin met zwembad kunnen aanleggen. Onze architecten zorgen voor een op maat gemaakt tuinontwerp, compleet met zwembad, terras, gazon, beplanting, verlichting en accessoires en onze eigen specialisten kunnen het ontwerp vervolgens voor u tot leven wekken. We kunnen zelfs tuinhuisjes, buitenkeukens en poolhouses voor u bouwen. En wat dacht u van wellnessfaciliteiten als sauna’s en whirlpools? Uw droomtuin is binnen handbereik!

ZWEMBAD OP MAAT

Puur maatwerk; van de randstenen tot de kleur, vorm en diepte, al onze zwembaden zijn aanpasbaar aan uw wensen en voorkeuren. Wilt u een overloopzwembad of juist een wat lagere waterlijn? Zwembadverlichting en verwarming? Een inlooptrap of loungeplateau? Een waterval wellicht? Bij Zwemparels beschikken we over de meest uitgebreide opties en accessoires zodat we het zwembad volledig af kunnen stemmen op uw wensen.

ZWEMBADAANLEG IN EINDHOVEN

De aanleg van een zwembad is maatwerk en vereist veel specialisme. Als u Zwemparels inschakelt voor de aanleg van uw zwembad in Eindhoven, bent u verzekerd van een vakkundige uitvoering en vlekkeloze afwerking. We stellen de hoogste eisen aan zowel de gebruikte producten als de kwaliteit van ons werk.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Ook met een kleine tuin in Eindhoven kunt u genieten van een eigen zwembad in de tuin. Zwemparels is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van stadstuinen met zwembad. We beschikken over zwembaden die met hun compacte formaat speciaal zijn ontwikkeld voor in kleine stadstuintjes. Met een slim tuinontwerp zorgen we dat we de beschikbare ruimte optimaal benutten. Met een speciaal tegenstroomsysteem kunt u zelfs eindeloos op dezelfde plek in het bad blijven zwemmen.

3D IMPRESSIE

Of u nu een grote landelijke tuin, een moderne strakke tuin of een knusse stadstuin in Eindhoven wilt. Onze architecten maken een volledig op maat gemaakt tuinontwerp. Benieuwd hoe uw nieuwe tuin met zwembad eruit komt te zien? Bij Zwemparels kunnen we het ontwerp omzetten in realistische 3D-impressies. Zo kunt u uw tuin vanuit verschillende posities en onder verschillende omstandigheden bewonderen, voor we tot aanleg overgaan.

MONOBLOK ZWEMBADEN

Zwemparels specialiseert zich in de aanleg van monoblok inbouwzwembaden. Een monoblok zwembad is een zwembad dat uit een stuk wordt vervaardigd. Dit gebeurt in de fabriek, waarna we het volledige bassin naar de tuin transporteren, waar onze specialisten zorgen voor de installatie en afwerking. In vergelijking met een bouwkundig zwembad verloopt de installatie van een monoblok zwembad een stuk sneller. Door de gladde wanden is een monoblok zwembad bovendien eenvoudiger te onderhouden.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Bij de aanleg van een zwembad heeft u een hoop keuzes te maken. Onze specialisten kunnen u voorzien van uitgebreid, betrouwbaar advies. We denken graag met u mee. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan zwembadverwarming, verlichting en een zwembadafdekking? We leggen u graag alles uit over de technische onderdelen en de afwerking.

Voor kraakhelder zwemwater zijn de technische onderdelen als de pomp en het filter cruciaal. De technische installatie bestaat daarnaast uit leidingen, skimmers en inspuiters. Bij Zwemparels maken we gebruik van premium apparatuur en onze adviseurs weten precies welke oplossing het best past bij uw tuin en voorkeuren. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw zwembad.

Uw droomzwembad was nog nooit zo dichtbij.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.