ZWEMBAD HASSELT

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN HASSELT

Stelt u zich eens voor: een warme zomerdag, zachtjes kriebelend gras onder uw voeten en even verderop het rimpelloze water van het zwembad in uw tuin. Met behulp van ZwemParels is een dergelijk scenario dichterbij dan u denkt. Bij ZwemParels ontwerpen en realiseren we namelijk de mooiste tuinen met zwembad in Hasselt en omstreken. Voor u het weet duikt u in het verfrissende water van uw eigen zwembad.

ZWEMBAD OP MAAT

Een zwembad in uw tuin in Hasselt is een garantie voor plezier en ontspanning. Wat is er leuker dan kijken naar de kinderen die zich vermaken in het zwembad? Daarnaast is uw zwembad de ideale plek om na een dag hard werken even lekker te ontspannen. Ook is zwemmen bewezen goed voor uw lichaam. En wat dacht u van de heerlijk luxe uitstraling die een zwembad uw tuin geeft? We kunnen uw wellnesstuin zelfs afmaken met heerlijke wellnessvoorzieningen.

EEN COMPLETE TUIN MET ZWEMBAD

Geen zin om voor ieder onderdeel van uw tuin een andere aannemer in te huren? Dat is bij ZwemParels niet nodig. Wij kunnen uw volledige tuin met zwembad ontwerpen én aanleggen. Geniet van een prachtig samenspel tussen zwembad, terras, gazon en beplanting. Onze eigen specialisten kunnen tevens een poolhouse, een fijne buitenkeuken, een overdekt terras of een sauna voor u bouwen. Heerlijk ontspannen in uw tuin in Hasselt was nog nooit zo eenvoudig.

ZWEMBADAANLEG HASSELT

Als u uw zwembad laat aanleggen door ZwemParels weet u zeker dat de installatie op een zorgvuldige en professionele manier verloopt. Onze zwembadinstallateurs hebben jarenlange ervaring en weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij de aanleg van uw zwembad. We zorgen voor het afgraven van het perceel, het vervoer en de plaatsing van het bassin, de aansluiting van de technische apparatuur, het wegwerken van leidingen en de afwerking van uw zwembad.

ZWEMBADAANLEG IN HASSELT

Als u uw zwembad laat aanleggen door ZwemParels weet u zeker dat de installatie op een zorgvuldige en professionele manier verloopt. Onze zwembadinstallateurs hebben jarenlange ervaring en weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij de aanleg van uw zwembad. We zorgen voor het afgraven van het perceel, het vervoer en de plaatsing van het bassin, de aansluiting van de technische apparatuur, het wegwerken van leidingen en de afwerking van uw zwembad.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Weinig ruimte in uw tuin in Hasselt? Geen zorgen. Ook in een kleine tuin kunnen we een volwaardig zwembad voor u realiseren. We ontwerpen de mooiste zwembaden voor stadstuinen. Met een compact formaat en slim design zijn deze zwembaden speciaal ontwikkeld voor in een kleine tuin. Met een innovatief tegenstroom-systeem kunt u zelfs in de kleinste zwembaden sportief zwemmen.

3D ONTWERP

Benieuwd hoe uw tuin met zwembad eruit komt te zien? Na het ontwerpen zetten onze architecten het design graag voor u om in levensechte 3D-ontwerp. Aan de hand hiervan krijgt u een perfecte indruk van hoe uw tuin en zwembad eruit komen te zien. Bekijk uw tuin vanuit verschillende posities, onder diverse omstandigheden en tijdens de verschillende seizoenen. Uiteraard kunnen we, nadat u de 3D-impressies heeft bestudeerd, nog het een en ander veranderen aan het ontwerp. Zo weet u zeker dat uw tuin met zwembad aan al uw verwachtingen zal voldoen.

ZWEMBAD OP MAAT

Het zwembad van uw dromen is een zwembad op maat. Ieder onderdeel – van de afmetingen, tot de kleur en de randstenen – is aan uw wensen aanpasbaar. Kies zelf wat voor soort waterlijn u wilt en maak het geheel af met accessoires naar wens. Wilt u bijvoorbeeld een loungeplateau of inlooptrap? En wat dacht u van zwembadverlichting en zwembadverwarming? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als u besluit een zwembad in uw tuin te laten plaatsen, dan komt u voor nogal wat keuzes te staan. Bij ZwemParels wordt u vanaf de eerste afspraak bijgestaan door ervaren adviseurs. Zij weten precies waar u op moet letten en denken graag met u mee, niet alleen over het ontwerp van het zwembad, maar bijvoorbeeld ook over een geschikte plek en positionering in de tuin. Verder kunnen zij u uitgebreid adviseren over de apparatuur en accessoires als zwembadverwarming, verlichting en een zwembadafdekking.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

ZwemParels is gespecialiseerd in de aanleg van monoblok zwembaden. Het ontwerp gaat naar de fabriek, waar het zwembad uit één geheel wordt geproduceerd. In tegenstelling tot een bouwkundig zwembad wordt het grootste deel van de werkzaamheden dus niet in uw tuin, maar in de fabriek verricht. Vervolgens wordt het bassin naar uw tuin getransporteerd, waar onze eigen specialisten het plaatsen en de apparatuur aansluiten. De werkzaamheden in uw tuin nemen doorgaans niet meer dan enkele dagen in beslag. Omdat een monoblok zwembad gladde wanden en afgeronde hoeken heeft, is het eenvoudiger te onderhouden dan een bouwkundig zwembad.

ZWEMBAD TECHNIEK

Een zwembad is meer dan een bak met water. Voor helder en hygiënische zwemwater is een technische installatie met pomp en filters nodig. Bij ZwemParels werken we uitstuitend met de beste kwaliteit apparatuur en deze apparaten worden aangesloten door onze eigen specialisten. Zo weet u zeker dat al deze onderdelen naar behoren werken en jarenlang meegaan.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.