ZWEMBAD DIEST

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN DIEST

Geniet op ieder gewenst moment van uw heerlijke tuin met zwembad in Diest. ZwemParels is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen met op maat gemaakte zwembaden en wellnessvoorzieningen. Neem contact met ons op en voor u het weet duikt u in uw eigen droomzwembad in Diest.

ULTIEM COMFORT

Een zwembad in uw tuin in Diest is een garantie op luxe en comfort. Wat is er fijner dan na een lange dag werken even te ontspannen in uw eigen zwembad? Een zwembad in de tuin is daarnaast de ideale plek voor de nodige lichaamsbeweging en ook de kinderen kunnen zich helemaal uitleven in uw privé zwembad. Het stijlvol verlichtte water geeft uw tuin bovendien een prachtige, luxueuze uitstraling.

COMPLETE TUINPROJECTEN

Bij ZwemParels onderscheiden we ons door het verzorgen van totaalprojecten. We kunnen niet alleen uw zwembad ontwerpen en aanleggen, maar we zijn in staat om uw volledige tuin met zwembad van A tot Z te realiseren. Onze eigen tuinarchitecten verzorgen een op maat gemaakt ontwerp, waarna onze specialisten ieder onderdeel van de tuin – inclusief het zwembad – aan kunnen leggen. We kunnen zelfs poolhouses, buitenkeukens en tuinhuisjes voor u bouwen of uw tuin voorzien van wellnessfaciliteiten als een sauna of whirlpool.

MAATWERK ZWEMBAD

Zwembadaanleg is maatwerk. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, wij zorgen voor een volledig op maat gemaakt ontwerp. Ieder onderdeel van uw zwembad in Diest is af te stemmen op uw wensen. Kies het gewenste formaat en een passende kleur, selecteer de mooiste randstenen, voeg een inlooptrap of loungedeck toe en maak het geheel af met accessoires als verlichting, verwarming, een waterval of tegenstroomsysteem.

ZWEMBADAANLEG IN DIEST

De aanleg van een zwembad is een specialistische klus die zorgvuldig en professioneel aangepakt dient te worden. U wilt immers jarenlang kunnen genieten van het zwembad in uw tuin in Diest. ZwemParels is gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden. Onze eigen specialisten komen het zwembad plaatsen. Dit gebeurt altijd in nauw overleg met u als klant. Doordat we gebruikmaken van monoblok zwembaden, neemt de aanleg van het zwembad doorgaans niet langer dan een paar dagen in beslag.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een gezellige kleine tuin in Diest? Ook in de kleinste tuinen (zoals stadstuinen) kunnen we een compact zwembad dat desondanks van alle gemakken is voorzien voor u realiseren. Met ons innovatieve tegenstroomsysteem is het zelfs mogelijk om in de kleinste tuinen sportief te zwemmen.

3D ONTWERP

Benieuwd hoe uw tuin met zwembad eruit komt te zien? Onze designers kunnen ieder ontwerp omzetten in realistische 3D-impressies. Deze geven u een perfect beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien en hoe deze zich in de loop der jaren zal ontwikkelen. U kunt de tuin bekijken vanuit diverse posities en onder diverse omstandigheden en zodoende de laatste aanpassingen doen voor het ontwerp gerealiseerd wordt.

MONOBLOK ZWEMBADEN

Bij ZwemParels werken we met maatwerk zwembaden en monoblok zwembaden. In tegenstelling tot bouwkundige zwembaden worden monoblok uit één stuk geproduceerd. Dit gebeurt in de fabriek, waarna het volledige zwembad naar uw tuin in Diest wordt getransporteerd. Hierdoor heeft u relatief weinig overlast van de werkzaamheden in uw tuin. Een ander voordeel van monoblok zwembaden is dat deze door de gladde wanden en afgeronde hoeken, makkelijker schoon te houden zijn.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Een zwembad in de tuin is een investering waar u jarenlang van wilt genieten. Daarom is het belangrijk om u goed te laten informeren. ZwemParels is gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden voor particulieren. Door onze ervaring weten we precies waar we aan moeten denken en op moeten letten. We denken graag met u mee en nemen uitgebreid de tijd om u te informeren. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over zwembadverwarming of een afdekking? En hoe wilt u de technische apparatuur weggewerkt hebben?

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.