ZWEMBAD BERGEIJK

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN BERGEIJK

Woont u in Bergeijk en droomt u van een zwembad in de tuin? Een eigen zwembad staat voor ongekende luxe en comfort, plezier en ontspanning en is dichterbij dan u denkt! Zwemparels ontwerpt de mooiste tuinen met zwembad in Belgisch Limburg en vlak over de grens in Nederland. We kunnen ieder project van begin tot eind voor u uitvoeren. Voor u het weet kunt u in uw eigen achtertuin in Bergeijk een heerlijk verfrissende duik nemen.

DE LUXE VAN EEN ZWEMBAD

Of u nu lekker wilt ontspannen, in vorm wilt blijven door baantjes te trekken of kinderen heeft die niets liever doen dan lekker zwemmen, wij ontwerpen en realiseren het zwembad dat past bij uw tuin en uw wensen. Zwemparels is de specialist in Bergeijk op het gebied van op maatwerk zwembaden, monoblok zwembaden, sauna’s en wellnessfaciliteiten. Voor ieder onderdeel van het project werken we samen met de beste experts binnen hun vakgebied.

MEER DAN EEN ZWEMBAD

Bij Zwemparels onderscheiden we ons door het realiseren van totaalprojecten. Onze tuinarchitecten ontwerpen complete tuinen met zwembad in Bergeijk. Onze eigen specialisten kunnen ieder onderdeel, van de plaatsing van het zwembad tot het terras, de beplanting en de verlichting in uw tuin voor u realiseren. Ook bouwen we de mooiste poolhouses, buitenkeukens en wellnessvoorzieningen in tuinen in Bergeijk.

ZWEMBAD OP MAAT

Al onze zwembaden zijn aanpasbaar aan uw voorkeuren. Kiest u voor een modern zwembad met strakke lijnen of wilt u een klassiek design met elegante vormen? Heeft u liever een overloopzwembad met een hoge waterlijn of wilt u dat het water wegloopt onder de randstenen? Bij Zwemparels zijn het design en formaat, de vorm en diepte, kleur en randstenen volledig af te stemmen op uw wensen en we kunnen het geheel afmaken met de mooiste accessoires als zwembadverlichting, watervallen, douches en tegenstroomsystemen. Vertel ons hoe het zwembad van uw dromen eruitziet en onze architecten zorgen voor een geheel op maat gemaakt ontwerp.

ZWEMBADAANLEG IN BERGEIJK

Zwembad aanleg is maatwerk waarbij een vakkundige uitvoering van groot belang is. Zwemparels beschikt over de beste specialisten en kan ieder onderdeel van de realisatie met eigen mensen voor u uitvoeren. Daarbij stellen we de hoogste eisen aan de gebruikte producten én de kwaliteit van het werk.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een kleine tuin in Bergeijk? Bij Zwemparels zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden in kleinere tuinen. Door een compact formaat en slim design is het mogelijk om ook in de kleinste tuinen van uw eigen zwembad te genieten. Door middel van handige innovaties als een tegenstroomsysteem is het zelfs mogelijk om in compacte zwembaden sportief te zwemmen.

3D ONTWERP

Wilt u een tuin met zwembad in Bergeijk laten aanleggen? Of u nu een grote of kleine tuin heeft, onze architecten kunnen een volledig op maat gemaakt tuinontwerp, compleet met beplantingsplan maken. Het ontwerp zetten we vervolgens om in 3D-visualisaties. Aan de hand van deze 3D-impressies krijgt u een perfect beeld van hoe uw tuin met zwembad eruit komt te zien. Het is zelfs mogelijk om uw toekomstige tuin gedurende verschillende seizoenen of ’s avonds met de tuinverlichting aan te bewonderen.

MAATWERK EN MONOBLOK ZWEMBADEN

Naast maatwerk zwembaden is Zwemparels ook specialist in de aanleg van monoblok inbouwzwembaden. Deze premium maatwerk zwembaden worden uit een stuk vervaardigd in de fabriek, waarna onze specialisten zorgen voor de installatie en afwerking van het zwembad. Het voordeel van monoblok zwembaden ten opzichte van bouwkundige zwembaden is de snelle plaatsing. Doordat het zwembad grotendeels in de fabriek wordt vervaardigd, zijn onze installateurs in staat het snel te plaatsen en kunt u binnen enkele dagen genieten van uw eigen zwembad.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Een zwembad is meer dan een bassin met water. Voor helder zwemwater zijn de technische onderdelen als een filter en pomp van groot belang. Bij Zwemparels maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige technische onderdelen, die we vakkundig voor u weg kunnen werken in een technische ruimte.

Onze specialisten begeleiden u van begin tot eind door het project. Vanaf de allereerste ontmoeting voorzien wij u van uitgebreid en gedegen advies. We vertellen wat voor soort zwembaden er zijn en wat voor (technische) onderdelen en accessoires u kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld zwembadverwarming? Zwembadafdekking? En heeft u al nagedacht over de zwembadverlichting? Onze ervaren architecten denken met u mee en zodoende zorgen we voor een zwemparel die voldoet aan al uw verwachtingen.

Uw droomzwembad was nog nooit zo dichtbij.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.