EEN OFFERTE VOOR UW ZWEMBAD

De prijs voor een zwembad in de tuin kan afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden sterk uiteenlopen. Wilt u bijvoorbeeld een monoblok of een bouwkundig zwembad? Heeft u behoefte aan zwembadverwarming? En wat voor randstenen vindt u het mooist? Door de ruime keuzemogelijkheden en de gevolgen die dit heeft voor de prijs, is het lastig om aan de hand van een formulier een betrouwbare offerte op te stellen. Hieronder leggen we uit welke stappen we doorlopen voor het opstellen van een offerte voor uw maatwerk zwembad.

WAT KOST EEN ZWEMBAD?

ZwemParels maakt gebruik van monoblok zwembaden. De prijs voor een monoblok zwembad begint vanaf 38.000 € ex btw. Dit is een prijs die sterk naar beneden en boven af kunnen wijken naar gelang het formaat, de gekozen materialen en de accessoires. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek voor een betrouwbare prijsindicatie.

.

HOE GAAN WIJ TE WERK

In een vrijblijvend adviesgesprek luisteren we naar uw wensen en voorkeuren. Tegelijkertijd schetsen we een duidelijk beeld van de mogelijkheden. We kunnen direct foto’s laten zien van verschillende soorten zwembaden die we hebben aangelegd, zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. We geven u een indicatie van de kosten en stellen uw budget vast.

STAP 1: OPMETING TUIN

Na het gesprek kunnen onze tuinarchitecten de locatie in kaart brengen. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een plattegrond van uw tuin en foto’s, maar we komen ook graag bij u langs om de tuin ter plaatse te bekijken en de nodige opmetingen te verrichten.

STAP 2: MAKEN VOORONTWERP

Indien het een complete tuin met zwembad betreft wordt er een voorontwerp gemaakt. Op basis van uw wensen en voorkeuren, uw budget en de beschikbare ruimte maken onze architecten een gedetailleerd voorontwerp. Dit voorontwerp zullen we weer met u bespreken.

STAP 3: UITBRENGEN OFFERTE

Op basis van het definitieve ontwerp stellen we een offerte op maat op, waarin we duidelijk aangeven wat de kosten voor alle onderdelen zijn, welke werkzaamheden wij verrichten en wat voor materialen wij gebruiken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

STAP 4: DEFINITIEF ONTWERP

Aan de hand van uw reactie op het voorontwerp, zetten we de puntjes op de i. Zo komen we tot een definitief ontwerp voor uw (tuin met) zwembad. Dit ontwerp kunnen we omzetten in realistische 3D-impressies zodat u precies weet hoe uw tuin eruit komt te zien.

STAP 5: REALISATIE

Als u akkoord gaat met de offerte dan kan onze eigen gespecialiseerde team van tuinaannemers en zwembadbouwers beginnen met de uitvoering van het project. Voor u het weet kunt u genieten van uw droomzwembad!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u een offerte voor een zwembad in de tuin? Maak via onderstaand formulier een afspraak en we komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.