Urban active Starline

ZWEMBAD STADSTUIN

Wilt u zo nu en dan kunnen ontsnappen aan het hectische stadleven? Creëer midden in de stad uw eigen oase van rust met een privé zwembad in uw stadstuin. De Starline Urban Active is speciaal ontworpen voor kleine tuinen in een stedelijke omgeving. Het unieke zwembad is compact, eigentijds en bovenal zeer functioneel. ZwemParels levert de totaaloplossing voor uw stadstuin met zwembad; we kunnen een op maat gemaakt tuinontwerp voor u verzorgen en de realisatie van het project, in samenwerking met onze vaste kring van partners, van begin tot eind voor u uitvoeren. Geef uw stadstuin de luxe uitstraling die zij verdient en neem op ieder gewenst moment een duik in het water van uw eigen zwembad.

Ontwerp stadstuin met zwembad

ZwemParels is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen. We kunnen niet alleen een zwembad in uw stadstuin realiseren, maar ook direct het gehele ontwerp en de aanleg van uw tuin uit handen nemen. Op die manier kunnen we een stadstuin met zwembad voor u ontwerpen, waarbij alle afzonderlijke onderdelen samen een fraai, rustgevend en praktisch geheel vormen. Bij het maken van het tuinontwerp houden onze architecten zorgvuldig rekening met de specifieke kenmerken van uw stadstuin. Veel tuinen in de stad kenmerken zich door een beperkte ruimte. Met een slim ontwerp en het gebruik van de juiste elementen zorgen we voor een ontwerp dat uw tuin ondanks een beperkt oppervlak ruimtelijk doet ogen. Uiteraard houden we bij het design van uw tuin nauwkeurig rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Starline Urban Active

Voor het aanleggen van een zwembad in een stadstuin maken we bij ZwemParels gebruik van de Urban Active van Starline. Dit zwembad is speciaal ontworpen met het oog op stadstuinen en voldoet aan alle eisen waar een zwembad in een stadstuin aan moet voldoen: het zwembad heeft compacte afmetingen, beschikt over een fraai modern uiterlijk en is erg functioneel. Zo heeft het zwembad een multifunctionele design inlooptrap. De trap dient direct als platform waar u in het water op uit kunt rusten.

·      Specificaties

Met een afmeting van 4,50m bij 2,50m past dit zwembad in vrijwel iedere stadstuin. Om ruimte te besparen heeft het zwembad geen sta-rand en met een diepte van 1,35m is het bassin diep genoeg om heerlijk in te zwemmen. De kuip is gemaakt van waterdicht vinylester waardoor het zwembad zeer onderhoudsvriendelijk is en een lange levensduur heeft.

·      Accessoires

Om uw zwembadbeleving helemaal compleet te maken kunnen we het zwembad in uw stadstuin uitbreiden met verschillende opties en accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke buitendouche of een waterval? Om het geheel nog sfeervoller te maken kunnen we het zwembad voorzien van onderwaterverlichting.

Lichaamsbeweging in uw stadstuin zwembad

Wilt u uw zwembad gebruiken om uw lichaam op een verantwoorde en ontspannen manier in vorm te houden? Met Endless Swimming van Starline is het ook mogelijk om een klein zwembad te gebruiken voor lichaamsbeweging. Endless Swimming is een jetstream-systeem dat zorgt voor een stevige tegenstroom in het water. Hierdoor kunt u eindeloos op dezelfde plek in het bad blijven zwemmen. Zo kunt u het zwembad in uw stadstuin ook gebruiken om sportief te zwemmen.

Uw zwembad afdekken

U kunt het zwembad in uw stadstuin op een stijlvolle manier afdekken met een Roldeck®. Dit veilige afdeksysteem is voorzien van een kinderslot zodat u het zwembad af kunt schermen als uw kinderen zonder toezicht in de tuin spelen. Bovendien bespaart een goede afdekking u een hoop onderhoud, doordat er geen bladeren of vuil in het zwembad kunnen waaien op momenten dat u het zwembad niet gebruikt. Bovendien houdt het zwembadwater warmte beter vast als u het ’s nachts of als het regent afdekt. Het Roldeck®-afdeksysteem is voorzien een handige afstandsbediening waarmee u het op afstand (bijvoorbeeld vanuit huis) kunt besturen.