ZWEMBAD LUBBEEK

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN LUBBEEK

Wat is er op een warme zomerse dag lekkerder dan naast het zwembad zitten en af en toe een verkwikkende duik nemen? Met een zwembad in uw tuin is dat op ieder gewenst moment mogelijk en met behulp van ZwemParels is een zwembad in uw tuin in Lubbeek dichterbij dan u denkt. Onze architecten zijn in staan om een prachtige tuin met zwembad voor u te ontwerpen en onze eigen specialisten kunnen het project vervolgens van begin tot eind realiseren. We kunnen het geheel zelfs helemaal afmaken met een mooi poolhouse of wellnessvoorzieningen.

HEERLIJK ONTSPANNEN

Een zwembad in uw tuin in Lubbeek is een garantie voor plezier en ontspanning. Stelt u zich eens voor: begin de dag met het trekken van een paar baantjes en eindig een inspannende werkdag met een drankje in uw poolhouse. Zwemmen is de ideale manier om uw lichaam in vorm te houden. Een zwembad is daarnaast natuurlijk heerlijk voor de kinderen en een ideale manier om de gezelligste tuinfeesten te organiseren. Het ziet er daarnaast ontzettend stijlvol uit, zo’n zwembad in de tuin.

EEN COMPLETE TUIN MET ZWEMBAD

Bij ZwemParels leggen we niet alleen zwembaden aan; we kunnen uw volledige tuin met zwembad voor u ontwerpen én realiseren. Daarbij hebben we de specialisten in huis om de aanleg van het zwembad, de bestrating en de beplanting te verzorgen en schuttingen, tuinhuisjes, poolhouses en veranda’s te bouwen. We kunnen uw prachtige tuin met zwembad in Lubbeek zelfs voorzien van heerlijke wellnessfaciliteiten als een sauna of whirlpool.

ZWEMBAD OP MAAT

Wilt u niet zomaar een zwembad in de tuin, maar het zwembad van uw dromen? Bij ZwemParels is ieder zwembad volledig aanpasbaar aan uw wensen en voorkeuren. Kies bijvoorbeeld zelf de randstenen en de kleur van het bad, bepaal wat voor waterlijn u wilt en maak het geheel af met de mooiste extra’s. Wilt u bijvoorbeeld een waterval, onderwater-loungeplateau of een brede inlooptrap? Uiteraard kunnen we uw zwembad ook voorzien van verlichting en zwembadverwarming. Ook kunnen we een tegenstroomsysteem installeren. Hiermee zwemt u tegen de stroom in, terwijl u op dezelfde plek in het bad blijft liggen. Ideaal als u behoefte heeft aan wat lichaamsbeweging.

ZWEMBADAANLEG IN LUBBEEK

Een zwembad aanleggen is een specialistische klus, waar een hoop kennis en ook het nodige materieel voor vereist is. ZwemParels beschikt over jarenlange ervaring met het aanleggen van zwembaden. We kunnen uw zwembad naar uw tuin transporteren, alle graafwerkzaamheden uitvoeren, uw zwembad plaatsen en de apparatuur en leidingen installeren. Omdat de bouw van het zwembad vrijwel volledig in de fabriek plaatsvindt, kunnen we deze werkzaamheden doorgaans binnen enkele dagen voltooien.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Niet iedereen heeft de beschikking over een grote, uitgestrekte tuin. Dat is gelukkig ook niet nodig. We kunnen ook in gezellige kleine tuinen in Lubbeek een zwembad realiseren. Met een slim design en compact formaat past het zwembad zelfs in de kleinste stadstuinen. Met een ingenieus tegenstroomsysteem is het zelfs mogelijk om in een klein zwembad sportief te zwemmen.

3D ONTWERP

Bij ZwemParels bent u niet aangewezen op een plattegrondje om te weten hoe uw tuin eruit komt te zien. Onze architecten kunnen het tuinontwerp namelijk omzetten in een realistisch 3D-ontwerp. Aan de hand hiervan krijgt u een perfect beeld van het effect van de verschillende ideeën uit het ontwerp. Bekijk uw toekomstige tuin vanuit verschillende perspectieven en ontdek hoe deze er vanuit iedere positie uit komt te zien.

ZWEMBAD OP MAAT

Bij ZwemParels wordt u vanaf de allereerste afspraak bijgestaan door ervaren specialisten die u alles kunnen vertellen over zwembaden en de aanleg ervan in uw tuin. We voorzien u van uitgebreid advies en denken voortdurend met u mee. Wat is de beste plek voor het zwembad in uw tuin? Waar komen de technische onderdelen? Wilt u zwembadverwarming? En heeft u al gedacht aan een zwembadoverkapping?

Een monoblok zwembad is een zwembad dat geheel in de fabriek wordt vervaardigd en vervolgens in één stuk in uw tuin wordt geplaatst. Hierdoor heeft u relatief weinig overlast van de werkzaamheden in uw tuin, in ieder geval veel minder dan met een bouwkundig zwembad. Een ander voordeel is dat het zwembad mooie gladde wanden heeft, waardoor het makkelijker te onderhouden is.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

ZWEMBAD TECHNIEK

Voor schoon en helder zwembadwater zijn er een aantal technische onderdelen als een zwembadpomp en filters nodig. Bij ZwemParels maken we gebruik van de beste kwaliteit apparatuur en onze eigen specialisten sluiten deze voor u aan. We kunnen de technische installatie voor u wegwerken in een stijlvolle technische ruimte, in het een poolhouse of op een andere geschikte locatie.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.