ZWEMBAD EERSEL

Als zwembadspecialist kunnen we bogen op jarenlange ervaring met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van maatwerk zwembaden. Hierdoor kunnen wij u als geen ander voorzien van deskundig advies. Zo ontwerpen we samen uw droomzwembad.

ZWEMBAD IN UW TUIN IN EERSEL

Leuk, ontspannend en ontzettend stijlvol; een zwembad in de tuin is de droom van veel huiseigenaren. Woont u in Eersel en verlangt u ernaar af en toe een duik in uw eigen zwembad te kunnen nemen? Een zwembad in de tuin realiseren is eenvoudiger dan u denkt. ZwemParels is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen met zwembaden. We ontwerpen het zwembad volledig op maat en onze eigen specialisten kunnen ieder onderdeel van het tuinproject voor u uitvoeren. Voor u het weet geniet u van de ongekende luxe van een privézwembad in uw tuin.

ONTSPANNEN EN GENIETEN

Of u nu een zwembad in de tuin wilt om af en toe even lekker in te ontspannen, sportief wilt zwemmen of voor de kinderen, bij ZwemParels ontwerpen en realiseren we het ultieme droomzwembad voor u. Als zwembadspecialist kunnen we u bovendien voorzien van de mooiste wellnessfaciliteiten. Wat dacht u van een sauna of whirlpool bij het zwembad?

TOTAALPROJECTEN

ZwemParels onderscheidt zich met prachtige totaalprojecten. Dat betekent dat we niet alleen zwembaden leveren, maar uw volledige tuin met zwembad kunnen ontwerpen én aanleggen. We beschikken over eigen mensen die het volledige project voor u realiseren. U bent dus niet aangewezen op allemaal verschillende partijen voor de aanleg van uw tuin met zwembad in Eersel. Hierdoor verlopen de werkzaamheden soepeltjes en worden misverstanden voorkomen. Geniet voor u het weet van een prachtige, harmonieuze tuin met zwembad, die volledig voor u op maat is ontworpen.

MAATWERK ZWEMBAD

Ieder zwembad van ZwemParels is maatwerk. Kies voor het gewenste design, randstenen naar keuze, pas het formaat en de diepte aan en maak uw droomzwembad af met een ruime keus aan accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle inlooptrap, een loungeplateau of een waterval? Uiteraard kunnen we het zwembad ook voor u verwarmen, voorzien van sfeervolle verlichting of een roldeck-systeem.

ZWEMBADAANLEG IN EERSEL

Het spreekt voor zich dat de installatie van het zwembad een klus is die vakkundig uitgevoerd dient te worden. ZwemParels beschikt voor iedere stap van de aanleg van het zwembad over de juiste specialisten. Zodoende kunnen we de volledige aanleg van het zwembad in eigen beheer voor u verzorgen. De plaatsing van het zwembad gebeurt altijd in nauwe overleg met u als klant.

Bij ZwemParels kunnen we uw zwembad geheel op maat voor u samenstellen. Aan de hand van het beoogde gebruik, uw tuin en uw persoonlijke voorkeuren helpen onze architecten u met het selecteren van het juiste model zwembad. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, bijvoorbeeld een underflow, overflow of infinity-zwembad.

Minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke resultaat is het bepalen van de beste plek in uw tuin voor het zwembad. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van zwembaden en weten dus precies waar zij op moeten letten. Zo is het doorgaans niet verstandig om het zwembad onder grote, bladhoudende bomen te plaatsen. Deze zorgen immers voor veel schaduw en laten hun bladeren los in uw zwembad. Daarnaast houden we rekening met beschutting tegen de wind en privacy. Ook onderzoeken we of de plek makkelijk afgegraven kan worden en er geen leidingen of kabels in de grond lopen.

Vervolgens kunnen we het bad geheel aan uw wensen aanpassen. Wat is het beste formaat? Welke kleur vindt u het mooist? Welke randstenen passen het beste? Welke inlooptrap spreekt u het meest aan? En bent u op zoek naar aanvullende opties als een tegenstroomsysteem, waterval, whirlpool of zwembadverlichting? We ontwerpen uw zwembad geheel op maat. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw tuin met zwembad kunnen we ook direct uw volledige tuin ontwerpen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren de meest stijlvolle poolhouses en kunnen uw tuin voorzien van luxe wellnessvoorzieningen.

Na uw goedkeuring van het op maat gemaakte ontwerp voor uw (tuin met) zwembad, kunnen we een planning maken voor de daadwerkelijke realisatie van het project. Omdat bij de aanleg van een zwembad specialisten met verschillende disciplines nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat we een zorgvuldige, heldere planning maken. Zodoende weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Heeft u een kleine tuin in Eersel? Ook met beperkte ruimte in uw achtertuin is het mogelijk om te genieten van een eigen zwembad. Bij ZwemParels zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van compacte zwembaden die van alle gemakken zijn voorzien. Door middel van een slim tuinontwerp zorgen we voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte. Met een speciaal tegenstroom-systeem kunt u zelfs in de kleinste zwembaden sportief zwemmen.

3D ONTWERP

Onze architecten ontwerpen de mooiste tuinen met zwembad in Eersel en omstreken. Of u nu op zoek bent naar een landelijke tuin, een stijlvolle moderne tuin of een gezellige stadstuin met zwembad, onze architecten zorgen voor een ontwerp op maat, eentje waarbij zwembad, terras, gazon en beplanting een prachtig geheel vormen. We kunnen ieder ontwerp vervolgens omzetten in realistische 3D-illustraties. Deze impressies geven u een uitstekende indicatie van hoe de tuin eruit komt te zien.

VOORDELEN MONOBLOK ZWEMBADEN

Als u een inbouwzwembad in de tuin wilt, dan heeft u grofweg de keuze uit bouwkundige en monoblok zwembaden. Bij ZwemParels werken we uitsluitend met de laatste optie. Monoblok zwembaden worden namelijk uit een stuk vervaardigd en dat biedt een aantal significante voordelen. Doordat het zwembad grotendeels in de fabriek wordt gebouwd, zijn er minder werkzaamheden in uw tuin nodig, wat zorgt voor minder overlast. Verder heeft een monoblok zwembad gladde wanden, waardoor het zwembad eenvoudiger te onderhouden is.

In deze video krijgt u een impressie van de aanleg van een monoblok zwembad, dit project is in samenwerking met Tuinaanleg Gert Kwanten gerealiseerd:

UITGEBREID ADVIES

Bij de keuze voor een zwembad in uw tuin in Eersel komt u voor een hoop belangrijke keuzes te staan. Bijvoorbeeld op het gebied van design, maar ook wat betreft de juiste plek in de tuin, de accessoires, technische onderdelen en afwerking. Heeft u bijvoorbeeld al rekening gehouden met een plek voor de zwembadpomp? En wilt u ook in het voor- of najaar kunnen zwemmen in uw tuin? Onze specialisten denken met u mee en voorzien u van uitgebreid advies. Zodoende kunt u weloverwogen keuzes maken en samen creëren we het zwembad dat past bij uw wensen en verwachtingen.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.