DE LUXE VAN EEN ZWEMBAD IN UW TUIN

Stelt u zich eens voor: een verfrissende duik in kristalhelder water terwijl u geniet van de rust van uw eigen tuin. Het laten aanleggen van een zwembad in de tuin is eenvoudiger dan u waarschijnlijk denkt. Bij ZwemParels ontwerpen en realiseren we de mooiste zwembaden voor in de tuin. Ieder ontwerp wordt geheel op maat gemaakt en gerealiseerd door een vaste kring van tuinaannemers en specialisten. Daarbij maken we gebruik van premium merken en de beste materialen. Stem het design van het zwembad in de tuin geheel af op uw persoonlijke wensen, kies de bijbehorende accessoires en maak het geheel af met comfortabele wellnessfaciliteiten als een krachtige regendouche, whirlpool of sauna.

UW ZWEMBAD OP MAAT

Vertel onze architecten waar u naar verlangt en zij ontwerpen de tuin en het zwembad van uw dromen. Bij ieder ontwerp houden we uitgebreid rekening met uw tuin en met uw persoonlijke wensen. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, we kunnen de vorm, de waterlijn en het formaat van het zwembad geheel aanpassen aan uw wensen. In een persoonlijk gesprek stellen we samen met u vast waar u naar op zoek bent en welke stijl het best bij u past. Vervolgens maken onze architecten een ontwerp voor het zwembad en het omliggende terras. Gaat u voor een strak modern design of toch voor een klassieke uitstraling? Kies voor het fraaiste natuursteen, sfeervolle verlichting, zwembadverwarming, elegante watervallen en stijlvolle inlooptrappen. Wilt u nog iets meer comfort? Dan kan ZwemParels uw tuin tevens voorzien van heerlijke wellnessfaciliteiten.

TOTAALPROJECT

ZwemParels werkt met een vaste kring van ervaren tuinaannemers en -architecten. Daardoor ontwerpen we niet alleen de mooiste zwembaden voor in de tuin, we kunnen tevens direct de hele omgeving van het zwembad onder handen nemen. Laat ons bijvoorbeeld een compleet tuinontwerp maken. Onze architecten ontwerpen een fraaie tuin met zwembad en zorgen daarbij voor een feilloos samenspel tussen zwembad, tuin en woning. Door middel van de juiste indeling en het gebruik van passende grassen, planten, bomen, meubels en stenen zorgen we voor een harmonieus geheel tussen zwembad en tuin.

Genieten van alle voordelen van een monoblok zwembad en toch de vrijheid hebben van een zwembad op maat? We leveren ook maatwerk zwembaden die uit een stuk worden vervaardigd. De stijl, vorm en afmetingen zijn geheel op uw wensen af te stemmen. Kies bijvoorbeeld voor een zwembad met een waterpeil tot vlak onder de rand of juist voor een underflow pool waarbij het water onder de vloer wegstroomt. We kunnen het zwembad vervolgens afmaken met de fraaiste onderdelen en accessoires.

DE AANLEG

Het aanleggen van het zwembad in uw tuin gebeurt altijd met de grootste zorgvuldigheid en in nauw overleg met u als klant. Voor zwembad aanleg werken we samen met een vaste kring van de beste adviseurs, aannemers en specialisten. Doordat het monoblok zwembad al in de fabriek wordt vervaardigd neemt de installatie van het bassin relatief weinig tijd in beslag. Vervolgens verzorgen onze partners ook de aanleg van de omgeving van het zwembad. Daarbij maken we gebruik van de fraaiste en beste materialen. Kies bijvoorbeeld voor het mooiste natuursteen, hardhout of andere kwalitatief hoogwaardige materialen. De tuinaannemers met wie wij samenwerken kunnen tevens uw volledige tuin aanleggen.

ZWEMBAD IN EEN KLEINE TUIN

Heeft u een kleine tuin en denkt u dat het daardoor onmogelijk is om een zwembad in uw tuin aan te leggen? Bij ZwemParels kunnen we ook een zwembad voor een kleine tuin aanleggen. We beschikken met de Starline Urban Active namelijk over een zwembad dat speciaal is ontworpen voor tuinen met een kleiner oppervlak. Door een slim ontwerp en een compact formaat past het zwembad ook in de kleinste stadstuin, terwijl u nog steeds kunt genieten van alle comfort die u van het zwembad verwacht. Met een innovatieve jetstream kunt u het kleine zwembad zelfs gebruiken om sportief te zwemmen.

ECOLOGISCH ZWEMBAD

Op een ecologisch verantwoorde manier genieten van kristalhelder zwembadwater? ZwemParels is gespecialiseerd in de aanleg van ecologische zwembaden. We creëren (buiten het zwembad) een ecosysteem met waterplanten die het zwemwater filteren. Op deze manier kunt u zwemmen in natuurlijk water zonder chloor of andere chemicaliën. Het water voelt heerlijk aan de huid en voorkomt irritaties. Bovendien trekt het ecosysteem leven in uw tuin aan.

INSPIRATIE

100% TEVREDENHEID

Onze service stopt niet na de installatie van het zwembad. We willen dat u jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we onze klanten bijvoorbeeld een 100% tevredenheidsgarantie. Tevens ontvangt u een onderhoudspakket, waarmee u het zwembadwater in uitstekende conditie houdt. Ook kunt u gebruikmaken van de onderhoudsservice van ZwemParels.

ONTWERP

ZwemParels verwezenlijkt uw droomzwembad. Voorafgaand aan ieder ontwerp brengen we door middel van een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart. We helpen u met het bepalen van de juiste stijl voor het zwembad, stellen vast hoe u het zwembad voornamelijk wilt gebruiken, en welke wensen u verder nog heeft. Aan de hand van de resultaten maken we een geheel op maat gemaakt 3D-ontwerp.

AANLEG

Een zwembad bouwen is maatwerk en vraagt om een secuur ontwerp, een vakkundige uitvoering en een onberispelijke afwerking. Dat doen wij met de beste specialisten in België. Ieder onderdeel van het ontwerp wordt tot in detail uitgevoerd en ZwemParels stelt de hoogste kwaliteitseisen aan zowel het werk als aan de gebruikte producten. We leveren zodoende gegarandeerd het gewenste resultaat af.

SERVICE & ONDERHOUD

U wilt jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we u een 100% tevredenheidsgarantie. We zorgen niet alleen voor een op maat gemaakt design en een piekfijne realisatie, we leveren ook na de aanleg van uw zwembad de beste service. We voorzien u bijvoorbeeld van een onderhoudspakket waarmee u uw zwembad en zwembadwater in topconditie houdt. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van onze onderhoudsservice.

INTERESSE IN EEN ZWEMBAD?

Stelt u zich eens voor… Het rimpelloze wateroppervlak. De eerste teen in het bad. De sensatie. Een stapje terug… voor u het weet duikt u sierlijk het zwembad in. Een tel later drijft u, bijna gewichtloos, in het zachtjes klotsende water waar lichaam en geest de kans krijgen zich weer helemaal op te laden. Uw droomzwembad is dichterbij dan u denkt.