ZWEMBAD OP MAAT

ZwemParels is gespecialiseerd in het ontwerpen van privé zwembaden op maat. Geniet van een zwembad dat zowel qua design als accessoires geheel voldoet aan uw wensen. Kies voor het formaat dat past bij uw tuin of huis, selecteer de vorm die u het meest aanspreekt en maak het geheel af met de meest fraaie en luxe opties. Wilt u een houten terras of natuursteen om uw zwembad? Wat voor inlooptrap kiest u? En wilt u wellicht wellnessfaciliteiten als een sauna of whirlpool in uw tuin? Onze architecten kunnen een totaalontwerp voor uw tuin met zwembad maken en de realisatie wordt vervolgens verzorgd door de beste tuinaannemers en specialisten binnen hun vakgebied.

MAATWERK ZWEMBAD

Voor het ontwerpen van een maatwerk zwembad maken we bij ZwemParels gebruik van de premium zwembaden. Bent u op zoek bent naar een zwembad met een klassieke of een moderne uitstraling, we kunnen de vorm, de kleur, het waterpeil en het formaat geheel aanpassen aan uw wensen en het geheel afmaken met de onderdelen die passen bij uw smaak. Bij het ontwerp van uw zwembad houden we uiteraard zorgvuldig rekening met hoe u het zwembad wilt gebruiken. Bent u van plan regelmatig baantjes te trekken, wilt u na het werk een ontspannen duik nemen of hebben uw kinderen wel oren naar wat waterpret? ZwemParels zorgt voor het juiste zwembadontwerp.

COMPLEET TUINONTWERP

ZwemParels werkt samen met de beste tuinaannemers in Vlaanderen. Zodoende kunnen we voor u niet alleen een zwembad op maat ontwerpen, maar ook direct de omliggende tuin aanpakken. We zorgen voor een fraai tuinontwerp waarbij zwembad, gazon, terras, planten, bloemen en bomen zorgen voor een fraai samenspel. Daarnaast zijn we bij ZwemParels gespecialiseerd in de aanleg van wellnessfaciliteiten. Voorzie uw tuin bijvoorbeeld van een sauna, whirlpool, infraroodcabine of stijlvolle douchevoorzieningen om optimaal te kunnen genieten van uw tuin met zwembad.

ONDERDELEN & ACCESSOIRES

Om uw maatwerk zwembad helemaal af te maken kunnen we uw zwembad voorzien van onderdelen en accessoires. Kies bijvoorbeeld zelf het soort inlooptrap of voorzie uw zwembad van een duikplank. Het is zelfs mogelijk om tegenstroomsystemen te creëren in uw zwembad of een whirlpool in het bad te installeren. Daarnaast kunnen we uw zwembad voorzien van onderwaterverlichting. Wilt u ook kunnen zwemmen als het wat frisser is? Kies dan voor zwembadverwarming. Om optimaal te kunnen genieten van uw zwembad kunnen we tijdens de ontwerpfase tevens rekeninghouden met het zwembadmeubilair of de aanleg van wellnessvoorzieningen als een sauna, regendouches, stoomcabines en bubbelbaden.

VOORDELEN MONOBLOK ZWEMBAD

Voor het ontwerpen van een maatwerk zwembad maken we bij ZwemParels gebruik van monoblok zwembaden. Monoblok zwembaden zijn zwembaden waarvan het bassin in de fabriek uit één stuk wordt gevormd. Monoblok zwembaden hebben een aantal voordelen ten opzichte van bouwkundige (betonnen) zwembaden. Zo kunnen monoblok zwembaden gladder en stijlvoller worden afgewerkt dan betonnen zwembaden. Ook is het mogelijk om een monoblok zwembad te voorzien van afgeronde hoeken. Door de gladde afwerking is een monoblok zwembad ook makkelijker te onderhouden. Tevens hebben monoblok zwembaden een langere levensduur.

Een ander groot voordeel van monoblok zwembaden is dat deze al in de fabriek gebouwd worden. Zodra het zwembad geleverd wordt, kunnen we het dus snel installeren, zodat u minder last heeft van de werkzaamheden. De vorm en afmetingen kunnen geheel aan uw wensen aangepast worden (zolang het zwembad over de weg vervoerd kan worden).

INSPIRATIE

100% TEVREDENHEID

Onze service stopt niet na de installatie van het zwembad. We willen dat u jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we onze klanten bijvoorbeeld een 100% tevredenheidsgarantie. Tevens ontvangt u een onderhoudspakket, waarmee u het zwembadwater in uitstekende conditie houdt. Ook kunt u gebruikmaken van de onderhoudsservice van ZwemParels.

ONTWERP

ZwemParels verwezenlijkt uw droomzwembad. Voorafgaand aan ieder ontwerp brengen we door middel van een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart. We helpen u met het bepalen van de juiste stijl voor het zwembad, stellen vast hoe u het zwembad voornamelijk wilt gebruiken, en welke wensen u verder nog heeft. Aan de hand van de resultaten maken we een geheel op maat gemaakt 3D-ontwerp.

AANLEG

Een zwembad bouwen is maatwerk en vraagt om een secuur ontwerp, een vakkundige uitvoering en een onberispelijke afwerking. Dat doen wij met de beste specialisten in België. Ieder onderdeel van het ontwerp wordt tot in detail uitgevoerd en ZwemParels stelt de hoogste kwaliteitseisen aan zowel het werk als aan de gebruikte producten. We leveren zodoende gegarandeerd het gewenste resultaat af.

SERVICE & ONDERHOUD

U wilt jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we u een 100% tevredenheidsgarantie. We zorgen niet alleen voor een op maat gemaakt design en een piekfijne realisatie, we leveren ook na de aanleg van uw zwembad de beste service. We voorzien u bijvoorbeeld van een onderhoudspakket waarmee u uw zwembad en zwembadwater in topconditie houdt. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van onze onderhoudsservice.

WAT KOST EEN ZWEMBAD?

De prijs van een zwembad hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste zaken die meespelen bij de uiteindelijke prijs voor het zwembad zijn de gebruikte materialen, het gekozen model en de opties en accessoires die u kiest. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte.