MAATWERK ZWEMBAD IN UW TUIN

Kom even helemaal tot rust en houd uw lichaam in vorm in uw eigen zwembad. ZwemParels ontwerpt maatwerk zwembaden voor in de tuin en binnenshuis. Als specialist op het gebied van zwembaden, sauna’s en wellnessfaciliteiten voor particulieren werken we voor de aanleg van uw zwembad samen met een vaste selectie gerenommeerde adviseurs en specialisten.Vertel ons hoe uw droomzwembad eruitziet en onze architect maakt een geheel op maat gemaakt ontwerp.

COMPLETE OPLOSSINGEN

Dompel u onder in uw droomzwembad. Bij ZwemParels zijn we gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte totaaloplossingen voor een buitenzwembad in uw tuin. Dat betekent in de praktijk dat we niet alleen het zwembad aan kunnen leggen, maar ook het gehele ontwerp van uw tuin met zwembad kunnen verzorgen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat tuin en zwembad samen een harmonieus geheel vormen. Gaat u voor een rechthoekig zwembad, een L-vorm of past een U-vorm beter bij uw tuin? Voor optimaal comfort kunnen we uw tuin direct voorzien van wellnessfaciliteiten als een whirlpool, stoomcabine, inloopdouche, sauna of infraroodcabine. Op die manier creëren we voor u een wellnesstuin waarin u op ieder gewenst moment kunt sporten of ontspannen.

ONZE ZWEMBADEN

ZwemParels biedt u een ruime keuze aan zwembaden van de hoogste kwaliteit. We beschikken over zwembaden in verschillende stijlen, van modern minimalistisch tot elegant traditioneel en kunnen ieder bad uitbreiden met verschillende opties en accessoires.

INBOUW ZWEMBAD

Een inbouw zwembad is een zwembad dat (in tegenstelling tot een opbouw zwembad dat op het terras of gazon staat) is ingegraven in de grond. Uw zwembad wordt op die manier perfect geïntegreerd in uw tuin. Rondom het zwembad kunnen we een fraai ruim terras aanleggen vanwaar u direct het water in kunt duiken.

DE TECHNIEK

Het aanleggen van een zwembad is natuurlijk meer dan het ontwerpen van een fraai ogend bad. Om het zwembad goed te laten functioneren en u optimaal te kunnen laten genieten is het technische gedeelte cruciaal. Om in schoon en helder water te kunnen zwemmen moet het water bijvoorbeeld gefilterd worden.

Onze specialisten zorgen dat het technische gedeelte van uw zwembad vlekkeloos functioneert. Bij chloorbaden zorgen we voor de perfecte hoeveelheid chloor, we installeren de juiste zwembadpompen en werken alle onderdelen zorgvuldig weg. Verder kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor de installatie van accessoires als een automatisch afdekscherm, onderwaterverlichting en zwembadverwarming. We zorgen dat u de besturing eenvoudig kunt bedienen. Daarbij maken we bijvoorbeeld gebruik van handige apps om de temperatuur, verlichting en afdekking vanuit huis te regelen.

DE BESTE ONDERDELEN

Als dé specialist op het gebied van maatwerk zwembaden maken we bij ZwemParels uitsluitend gebruik van premium kwaliteit onderdelen en materialen. Alle elementen, van de zwembadpomp tot de slangen, zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een zwembad dat jarenlang meegaat en altijd feilloos werkt. Voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw zwembad werken we samen met de beste specialisten binnen hun vakgebied.

ZWEMBAD VERWARMING

Wilt u ook kunnen zwemmen als het wat kouder is? Met een zwembadverwarming houdt u het water in uw zwembad altijd op de juiste temperatuur. Bij ZwemParels maken we gebruik van warmtepompen voor het verwarmen van uw zwembad. Dit is een energiezuinige en kostenvriendelijke oplossing voor het verwarmen van uw zwembad.

ZWEMBADEN VOOR STADSTUINEN

Woont u in de stad? Dan is de kans groot dat u een kleine of een smalle tuin heeft. Gelukkig kunnen we ook in compacte stadstuinen een zwembad aanleggen. Met de Urban Active van Starline kunt u genieten van een zwembad dat speciaal is ontworpen voor in stadstuinen. Door een slim design is het zwembad ondanks een compact formaat net zo stijlvol en comfortabel als een groter zwembad.

ZWEMBAD MEUBILAIR

Een zwembad heeft u natuurlijk niet alleen om in te zwemmen. Het is bijvoorbeeld minstens zo belangrijk dat u rond het zwembad heerlijk kunt zonnen en te relaxen. Bij het ontwerpen van uw tuin houden onze architecten direct rekening met bijpassend zwembadmeubilair. Kies uit de fraaiste ligstoelen, comfortabele loungebanken en ruime parasols, stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit.

100% TEVREDENHEID

Overweegt u een zwembad te kopen, maak dan eens een afspraak met ZwemParels. Onze service stopt niet na de installatie van het zwembad. We willen dat u jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we onze klanten bijvoorbeeld een 100% tevredenheidsgarantie. Tevens ontvangt u een onderhoudspakket, waarmee u het zwembadwater in uitstekende conditie houdt. Ook kunt u gebruikmaken van de onderhoudsservice van ZwemParels.

ONTWERP

ZwemParels verwezenlijkt uw droomzwembad. Voorafgaand aan ieder ontwerp brengen we door middel van een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart. We helpen u met het bepalen van de juiste stijl voor het zwembad, stellen vast hoe u het zwembad voornamelijk wilt gebruiken, en welke wensen u verder nog heeft. Aan de hand van de resultaten maken we een geheel op maat gemaakt 3D-ontwerp.

AANLEG

Een zwembad bouwen is maatwerk en vraagt om een secuur ontwerp, een vakkundige uitvoering en een onberispelijke afwerking. Dat doen wij met de beste specialisten in België. Ieder onderdeel van het ontwerp wordt tot in detail uitgevoerd en ZwemParels stelt de hoogste kwaliteitseisen aan zowel het werk als aan de gebruikte producten. We leveren zodoende gegarandeerd het gewenste resultaat af.

SERVICE & ONDERHOUD

U wilt jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we u een 100% tevredenheidsgarantie. We zorgen niet alleen voor een op maat gemaakt design en een piekfijne realisatie, we leveren ook na de aanleg van uw zwembad de beste service. We voorzien u bijvoorbeeld van een onderhoudspakket waarmee u uw zwembad en zwembadwater in topconditie houdt. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van onze onderhoudsservice.

INSPIRATIE

WAT KOST EEN ZWEMBAD?

De prijs van een zwembad hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste zaken die meespelen bij de uiteindelijke prijs voor het zwembad zijn de gebruikte materialen, het gekozen model en de opties en accessoires die u kiest. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte.