EEN STIJLVOL INBOUW ZWEMBAD

Een inbouw zwembad is de meest stijlvolle vorm van een zwembad in de tuin of in uw huis. Doordat het zwembad is weggewerkt in de grond kijkt u nooit tegen randen aan en hoeft u geen trappen te beklimmen, maar kunt u direct vanaf het terras rond het zwembad het kraakheldere, rustig kabbelende water induiken. Een inbouw zwembad is de ideale manier om in de rust van uw eigen woning te kunnen ontspannen en genieten van verantwoorde lichaamsbeweging. Bovendien vormt een inbouw zwembad een elegante eyecatcher in uw tuin. ZwemParels ontwerpt en realiseert volledig op maat afstelbare inbouw zwembaden voor particulieren.

ZWEMBAD OP MAAT

Bij ZwemParels verzorgen we het ontwerp en de aanleg van maatwerk inbouw zwembaden. U kunt kiezen voor een bepaald zwembadmodel en dit volledig afstemmen op uw wensen of kiezen voor een maatwerk zwembad, waarbij de vorm en het formaat volledig aanpasbaar zijn. Ook de omgeving rond uw zwembad kunnen we volledig op maat voor u ontwerpen. Breid uw inbouw zwembad geheel naar wens uit met een ruime collectie aan onderdelen en accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een whirlpool of sauna rond uw zwembad? Of een jetstream waarmee u sportief zwemmen in uw eigen zwembad naar het volgende niveau tilt? Onze architecten hebben ruime ervaring met het ontwerpen van zwembaden op maat. In een persoonlijk gesprek onderzoeken zij waar u naar op zoek bent en maken aan de hand daarvan een volledig gepersonaliseerd zwembadontwerp.

TOTAALOPLOSSINGEN

Het zwembad vormt het middelpunt van uw tuin. Om u alle zorgen uit handen te nemen kunnen we niet alleen de aanleg van uw zwembad maar ook die van de directe omgeving verzorgen. ZwemParels werkt voor het ontwerpen en realiseren van de mooiste tuinen met zwembaden samen met de beste tuinaannemers en architecten in Vlaanderen. We zorgen dat tuin en zwembad een fraai geheel vormen en uw inbouw zwembad perfect aansluit op het omringende terras, het gazon en de begroeiing. Bent u niet alleen op zoek naar een zwembad maar naar een totale wellnessoplossing voor uw tuin? Bij ZwemParels kunnen we tevens sauna’s, infraroodcabines, whirlpools, luxe douches en andere wellnessfaciliteiten voor u ontwerpen en bouwen.

Starline-pools

Starline is een producent van premium inbouw zwembaden. Voor de zwembaden wordt uitsluitend gebruikgemaakt van eerlijke, kwalitatief hoogwaardige materialen en alle zwembaden worden volledig in de Benelux geproduceerd. U kunt kiezen uit verschillende modellen, die vervolgens geheel op uw wensen zijn af te stemmen met een ruime keus aan inlooptrappen, kleuren, randstenen en accessoires.

Niveko zwembaden

Bent u op zoek naar een inbouw zwembad op maat? We kunnen de vorm en de afmetingen geheel aanpassen aan uw tuin of woning. Ook het waterpeil is volledig af te stemmen op uw wensen en u kunt kiezen uit verschillende kleuren, onderdelen en accessoires. Kiest u voor een stijlvol underflow zwembad of een traditioneel overflow systeem?

INBOUW OF OPBOUW

Wanneer u een zwembad in de tuin wilt, heeft u grofweg de keuze tussen twee soorten zwembaden: een inbouw zwembad of een opbouw zwembad. Zoals de naam al suggereert staat een opbouw zwembad boven de grond, bijvoorbeeld op het gazon. Een inbouw zwembad wordt ingegraven. Een inbouwzwembad heeft daardoor een stijlvollere uitstraling en is bovendien praktischer in het gebruik.

VOORDELEN VAN EEN INBOUW ZWEMBAD

Sta op uit uw lounchebank, wandel over de warme stenen van het terras naar de zwembadrand en spring direct het verfrissende water in; hét grote voordeel van een inbouw zwembad is natuurlijk dat u direct het water in kunt duiken zonder dat u trapjes op hoeft te klimmen. Doordat het zwembad ingegraven wordt, kan het bad bovendien dieper gemaakt worden dan bij een opbouw zwembad mogelijk is. Ook esthetisch gezien heeft een inbouw zwembad diverse voordelen ten opzichte van een opbouw. Met een inbouw zwembad ziet u vanuit de tuin en uw huis het water rustig kabbelen. Het bad is fraai geïntegreerd in uw tuin en u kijkt niet tegen muren of randen aan.

INSPIRATIE

100% TEVREDENHEID

Onze service stopt niet na de installatie van het zwembad. We willen dat u jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we onze klanten bijvoorbeeld een 100% tevredenheidsgarantie. Tevens ontvangt u een onderhoudspakket, waarmee u het zwembadwater in uitstekende conditie houdt. Ook kunt u gebruikmaken van de onderhoudsservice van ZwemParels.

ONTWERP

ZwemParels verwezenlijkt uw droomzwembad. Voorafgaand aan ieder ontwerp brengen we door middel van een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart. We helpen u met het bepalen van de juiste stijl voor het zwembad, stellen vast hoe u het zwembad voornamelijk wilt gebruiken, en welke wensen u verder nog heeft. Aan de hand van de resultaten maken we een geheel op maat gemaakt 3D-ontwerp.

AANLEG

Een zwembad bouwen is maatwerk en vraagt om een secuur ontwerp, een vakkundige uitvoering en een onberispelijke afwerking. Dat doen wij met de beste specialisten in België. Ieder onderdeel van het ontwerp wordt tot in detail uitgevoerd en ZwemParels stelt de hoogste kwaliteitseisen aan zowel het werk als aan de gebruikte producten. We leveren zodoende gegarandeerd het gewenste resultaat af.

SERVICE & ONDERHOUD

U wilt jarenlang kunt genieten van uw zwembad. Daarom geven we u een 100% tevredenheidsgarantie. We zorgen niet alleen voor een op maat gemaakt design en een piekfijne realisatie, we leveren ook na de aanleg van uw zwembad de beste service. We voorzien u bijvoorbeeld van een onderhoudspakket waarmee u uw zwembad en zwembadwater in topconditie houdt. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van onze onderhoudsservice.

WAT KOST EEN ZWEMBAD?

De prijs van een zwembad hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste zaken die meespelen bij de uiteindelijke prijs voor het zwembad zijn de gebruikte materialen, het gekozen model en de opties en accessoires die u kiest. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte.