EEN ZWEMBAD KOPEN?

Droomt u ervan op warme dagen een verfrissende duik te nemen in uw eigen zwembad? Of wilt u uw conditie op peil houden door thuis baantjes te trekken? Met behulp van ZwemParels kunt u op een betrouwbare manier een inbouw zwembad kopen en deze op een snelle en professionele wijze laten installeren. Onze zwembaden zijn van de allerhoogste kwaliteit en kunnen geheel worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Bent u op zoek naar een zwembad dat perfect past bij uw tuin? ZwemParels werkt samen met erkende tuinaannemers in Vlaanderen. Samen met onze partners ontwerpen en realiseren we de mooiste tuinen met zwembaden voor particulieren.

BETROUWBARE LEVERANCIER

Een zwembad kopen is een langetermijninvestering. Daarom is het erg belangrijk dat u weet waar u op moet letten bij het laten aanleggen van een zwembad in uw tuin of huis. ZwemParels begeleidt u stap voor stap door het aankoopproces. Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos introductiegesprek. We voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft voor het maken een weloverwogen keuze. Onze architecten kunnen vervolgens een zwembad op maat voor u ontwerpen. Daarbij luisteren we altijd zorgvuldig naar uw wensen, maar als echte specialisten met jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn we niet bang om de zaken kritisch te bekijken en onze eigen suggesties te doen. Op die manier creëren we samen het droomzwembad waar u jarenlang van kunt genieten.

KWALITATIEVE MATERIALEN

Bij het kopen van een inbouw zwembad is het cruciaal dat u kiest voor een onberispelijke kwaliteit materialen. Door het gebruik van de juiste materialen en onderdelen gaat uw zwembad levenslang mee en weet u zeker dat u in de toekomst niet tegen problemen aanloopt. Bij ZwemParels werken we daarom uitsluitend met betrouwbare leveranciers van topkwaliteit materialen.

Voor onze zwembaden maken we bijvoorbeeld gebruik van premium merken. Alle bassins bestaan uit eerlijke en duurzame materialen, worden op een zorgvuldige wijze vervaardigd en zijn vakkundig en secuur afgewerkt. Voor de installatie van onze zwembaden werken we bij ZwemParels uitsluitend samen met de beste tuinaannemers in uw regio. Deze erkende specialisten beschikken over uitgebreide vakkennis en gebruiken gegarandeerd de beste kwaliteit materialen.Zo kunnen we zwembadverlichting, verwarming en afdekschermen voor u installeren. Daarnaast kunnen we uw zwembad voorzien van extra opties al s een jetstream, waterval of zelfs een whirlpool. De opties die u kiest zijn van invloed op de uiteindelijke prijs van het zwembad.

WELK ZWEMBAD KOPEN

Als u een zwembad wilt kopen dient u allereerst een keuze te maken voor het soort zwembad. Er zijn grofweg twee soorten zwembaden: monoblok zwembaden en bouwkundige zwembaden. Bij een monoblok zwembad wordt het bassin uit één stuk gevormd. Het voordeel hiervan is dat het zwembad strakker afgewerkt kan worden en ook kan worden voorzien van mooie afgeronde hoeken. Bovendien kost de installatie van het zwembad minder tijd, doordat het volledige bassin al in de fabriek gemaakt is. Hierdoor is een monoblok zwembad doorgaans de beste optie voor particulieren. Bij ZwemParels kunnen we het monoblok zwembad geheel voor u op maat laten maken.

ONDERHOUD ZWEMBAD

Een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kopen van een zwembad is het onderhoud. U wilt natuurlijk het liefst zo min mogelijk tijd besteden aan het onderhoud van het zwembad. Een monoblok zwembad bestaat uit één blok en de wanden hebben een gladde structuur, waardoor vuil zich moeilijk kan nestelen en het bad makkelijk schoon te maken is.

We gebruiken verder kwalitatief hoogwaardige zwembadpompen die zorgen voor een goede watercirculatie en door middel van een automatisch meet- en regelsysteem zorgen we dat uw zwembadwater schoon en helder blijft zonder dat u er omkijken naar heeft. Met een afdekscherm kunt u voorkomen dat er bladeren en vuil in het zwembad waaien als u het niet gebruikt, wat u uiteindelijk een hoop werk bespaart. Daarnaast maken we bij ZwemParels dankbaar gebruik van handige technologieën. Installeer bijvoorbeeld een app op uw smartphone waarmee u met enkele knoppen de staat van het water kunt bekijken of het afdekscherm over het bad kunt schuiven.

WAT KOST EEN ZWEMBAD

Een belangrijk aspect om rekening mee te houden is natuurlijk de prijs van het zwembad. Wat kost een zwembad eigenlijk? Dat is geheel afhankelijk van het soort zwembad dat u kiest. Bij een monoblok zwembad hangt de prijs voornamelijk af van het formaat, het model en de gebruikte onderdelen. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 euro en 70.000 euro.

Het spreekt voor zich dat luxere materialen zorgen voor een hogere prijs. We raden u echter aan niet alleen te kijken naar de aankoopprijs van het zwembad. Een hogere kwaliteit materialen zorgt doorgaans namelijk voor een langere levensduur, minder onderhoud en een lager energieverbruik, waardoor u op den duur kosten bespaart.

INSPIRATIE

ENERGIEVERBRUIK ZWEMBAD

Het energieverbruik zorgt voor de grootste kostenpost als het zwembad eenmaal is geïnstalleerd. Daarom is het belangrijk om hier bij de aankoop van uw zwembad al rekening mee te houden. Voor het verwarmen van uw zwembad maken we bij ZwemParels gebruik van een warmtepomp. Deze pomp haalt de warmte uit de lucht en gebruikt deze om het zwemwater te verwarmen. Deze oplossing is een stuk zuiniger dan bijvoorbeeld een verwarmingsinstallatie die is aangesloten op de CV. Hierdoor verdienen de kosten voor de warmtepomp zich al snel terug. Verder voorkomt een goede zwembadafdekking warmteverlies, waardoor het water altijd 4 tot 8 graden Celsius warmer blijft, zonder dat dit energie kost. Onze zwembaden zijn daarbij uitstekend geïsoleerd wat zorgt voor minder warmteverlies in de grond.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP

Wilt u weten wat een zwembad in uw tuin exact gaat kosten? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend introductiegesprek. Hierin kunnen we bepalen waar u naar op zoek bent. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

ONS ADRES

ZwemParels:
Kolisbos 9
3910 Pelt, België
+32 11 66 66 46

YouTube
Instagram
Pinterest