UW ZWEMBAD OP MAAT

Bent u op zoek naar een zwembad dat volledig voor u op maat gemaakt wordt? Met een High tech polymeer zwembad maken wij de mooiste maatwerk zwembaden. Ieder onderdeel van het zwembad, van de vorm tot de afmetingen en de kleur, is aanpasbaar aan uw wensen. Bepaal zelf hoe hoog het water komt en hoe het wegloopt, kies uit verschillende stijlen inlooptrappen, selecteer zelf de randstenen en maak het geheel af met de mooiste accessoires. De zwembadoplossingen zijn van de hoogste kwaliteit en design en gebruiksgemak gaan hand in hand. Door toepassing van state-of-the-art technologie wordt het onderhoud bijvoorbeeld grotendeels geautomatiseerd. Zo houdt u tijd over om het zwembad te gebruiken waarvoor het bedoeld is: om heerlijk in te ontspannen.

ZWEMBAD SPECIALIST

ZwemParels is dé zwembad specialist in Limburg, Vlaams-Brabant en de Antwerpse Kempen. Onze architecten staan niet alleen klaar om u te helpen met het ontwerpen van uw zwembad op maat.

Ieder zwembad is volledig aan uw wensen en voorkeuren aan te passen, zodat we een zwembad kunnen creëren dat u op het lijf is geschreven. Ieder bad wordt vervolgens uit één geheel gemaakt in de fabriek. Daarbij wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de beste kwaliteit onderdelen en materialen. Zo wordt het bassin vervaardigd uit high-tech polymeren. Verder maken we gebruik van de meest moderne apparatuur, zodat u verzekerd bent van kristalhelder zwemwater.

WAAROM EEN POLYMEER ZWEMBAD

Met een High tech polymeer zwembad kan ieder zwembad geheel op maat gemaakt worden. Kies uit verschillende overflow en skimmer oplossingen en pas het formaat, de vorm en de kleur aan uw wensen aan. Het zwembad wordt in de fabriek gemaakt en in één geheel aangeleverd. Hierdoor is het eenvoudig en snel te installeren.

De zwembaden zijn van de allerhoogste kwaliteit. Ieder onderdeel van het bad is gemaakt van de topmaterialen en grondstoffen. Maak bijvoorbeeld gebruik van handige apps om de temperatuur, het onderhoud en de verlichting te regelen.

INTERESSE?

Stelt u zich eens voor… Het rimpelloze wateroppervlak. De eerste teen in het bad. De sensatie. Een stapje terug… voor u het weet duikt u sierlijk het zwembad in. Een tel later drijft u, bijna gewichtloos, in het zachtjes klotsende water waar lichaam en geest de kans krijgen zich weer helemaal op te laden. Uw droomzwembad is dichterbij dan u denkt.