Niveko zwembad

Totaalproject: tuin met zwembad en poolhouse

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin? Een tuin met zwembad en poolhouse bijvoorbeeld? Dit project van ZwemParels in Kaggevinne, is een fraai voorbeeld van een stijlvol ontworpen tuin met zwembad en bijpassend poolhouse. Het elegante, strakke zwembad, compleet met loungeplateau, wordt geflankeerd door een weelderig groen gazon en een rustiek aandoend terras met donkere klinkers. Het terras loopt over in een gezellig houten poolhouse dat onder andere is voorzien van een bar, loungeruimte en een ontspannende sauna. Daarmee is deze tuin de ultieme plek om na een dag hard werken even helemaal tot rust te komen.

Niveko: een zwembad op maat

Betreed deze tuin en u kunt er niet omheen: het prachtige, volledig op maat ontworpen zwembad van Niveko. Dit merk bouwt maatwerk zwembaden voor in de tuin waarbij alle onderdelen van het bad, van de vorm tot de diepte, de afmetingen, de kleur en randstenen, volledig kunnen worden afgestemd op uw wensen. De langgerekte vorm van het zwembad benadrukt op fraaie wijze de diepte van de tuin en door de strakke vormen, inlooptrap en plage (onderwaterzitbank) krijgt het zwembad een luxe, moderne uitstraling.

Een Niveko zwembad wordt altijd uit één geheel vervaardigd en bestaat uitsluitend uit topkwaliteit materialen. Zo wordt het bassin gevormd uit high-tech polymeren. Door het gebruik van hoogwaardige, moderne apparatuur kan de gebruiker van het zwembad altijd genieten van kristalhelder water.

Hoge waterlijn

De uitstraling van het zwembad wordt voor een groot deel bepaald door de waterlijn. In dit geval kozen we voor een zwembad met een hoogwaterlijn en onzichtbare skimmers, die vlak onder de randstenen zijn geplaatst. Hierdoor loopt het water vlak onder de randstenen weg, heeft het zwembad geen overloop, maar toch een mooie hoge waterlijn. Doordat het wateroppervlak bijna gelijk is aan de randstenen, vormen terras en zwembad een prachtig geheel.

Zwembad accessoires

We hebben het zwembad voorzien van de mooiste accessoires, zoals onderwater led-verlichting, zodat men ook ‘s avonds kan zwemmen en de tuin na zonsondergang een sfeervolle, bijna magische aanblik krijgt.

Het zwembad kan worden afgesloten met polycarbonaat solar-lamellen. Hierdoor blijft het zwemwater niet alleen schoon en is de tuin veiliger voor kinderen, de solar-lamellen verwarmen het water ook nog eens op natuurlijke wijze door de warmte van het zonlicht op te slaan en door te geven aan het zwemwater. Zodoende wordt het zwemseizoen op ecologische wijze verlengd. Al deze technische onderdelen kunnen met enkele drukken op de knop worden bediend in een handige app.

Zwembad met poolhouse

Stelt u zich eens voor: u heeft een heerlijk ontspannende duik genomen in het zwembad en strijkt vervolgens onder de overkapping neer om in een comfortabele stoel te genieten van een verkoelend drankje. Het kan in dit poolhouse.

Een zwembad met poolhouse staat voor ongekende luxe en ontspannen. Het is niet alleen de plek waar de technische onderdelen van het zwembad zijn weggewerkt, het is ook bij uitstek een plek om lekker te ontspannen of tot in de late uurtjes van de tuin te genieten. In dit geval biedt het poolhouse zelfs plek aan een heerlijke wellnessruimte met sauna. Daarmee is dit poolhouse met recht een parel aan de kroon van deze prachtige tuin.

Natuurlijk uitstraling

Het strakke zwembad gaat gepaard met een prachtig groen gazon en weelderige beplanting verspreid door gehele tuin. Dit natuurlijke, authentieke karakter wordt versterkt door een terras met donkere klinkers en een prachtige muur van zwartgrijs natuursteen die doorloopt tot in het poolhouse en een fraaie combinatie vormt met het lichte hout.

Ontwerp en realisatie

Bij ZwemParels zijn we gespecialiseerd in het realiseren van complete tuinen met zwembaden (en poolhouse). Onze ontwerpers zorgen voor een prachtig design, dat we vervolgens in eigen beheer voor u kunnen realiseren. Bij het maken van het tuin ontwerp houden we altijd zorgvuldig rekening met uw wensen en voorkeuren. Doordat wij niet alleen het zwembad, maar de volledige tuin kunnen ontwerpen vormen tuin, zwembad, woning, beplanting, gazon en bijgebouwen als een poolhouse altijd een fraai geheel.

Na de ontwerpfase kunnen we het volledige project voor u realiseren. We zorgen niet alleen voor de aanleg van het zwembad en de plaatsing van de technische onderdelen, maar kunnen ook de volledige aanleg van de tuin en de bouw van een poolhouse of tuinhuisje voor u verzorgen. Als klant heeft u tijdens de volledige operatie te maken met slechts één aannemer. U bent dus niet aangewezen op allemaal verschillende partijen. Hierdoor kan het project zo snel en efficiënt mogelijk worden uitgevoerd en kunt u voor u het weet genieten van uw nieuwe tuin met zwembad.

Ook voor deze tuin verzorgde ZwemParels zowel het design als de aanleg van het zwembad, de beplanting en de bouw van het poolhouse.