NIVEKO: UW ZWEMBAD OP MAAT

Bent u op zoek naar een zwembad dat volledig voor u op maat gemaakt wordt? Niveko bouwt de mooiste maatwerk zwembaden. Ieder onderdeel van het zwembad, van de vorm tot de afmetingen en de kleur, is aanpasbaar aan uw wensen. Bepaal zelf hoe hoog het water komt en hoe het wegloopt, kies uit verschillende stijlen inlooptrappen, selecteer zelf de randstenen en maak het geheel af met de mooiste accessoires. De zwembadoplossingen van Niveko zijn van de hoogste kwaliteit en design en gebruiksgemak gaan hand in hand. Door toepassing van state-of-the-art technologie wordt het onderhoud bijvoorbeeld grotendeels geautomatiseerd. Zo houdt u tijd over om het zwembad te gebruiken waarvoor het bedoeld is: om heerlijk in te ontspannen.

UW NIVEKO DEALER

ZwemParels is de officiële dealer van Niveko in Limburg, Vlaams-Brabant en de Antwerpse Kempen. Onze architecten staan niet alleen klaar om u te helpen met het ontwerpen van uw zwembad op maat.

Ieder zwembad is volledig aan uw wensen en voorkeuren aan te passen, zodat we een zwembad kunnen creëren dat u op het lijf is geschreven. Ieder bad wordt vervolgens uit één geheel gemaakt in de fabriek. Daarbij wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de beste kwaliteit onderdelen en materialen. Zo wordt het bassin vervaardigd uit high-tech polymeren. Verder maakt Niveko gebruik van de meest moderne apparatuur, zodat u verzekerd bent van kristalhelder zwemwater.

STIJLEN NIVEKO

De hoogte van het zwembadwater ten opzichte van het terras en de manier waarop het water wegloopt, zijn van grote invloed op het uiterlijk van uw zwembad. Bij Niveko kunt u kiezen uit verschillende stijlen, ieder met hun eigen uitstraling.

Niveko Overflow Underflow zwembad

OVERFLOW UNDERFLOW

Het water loopt bijna onzichtbaar weg onder het terras. Dit zorgt niet alleen voor een extra hoge waterlijn die eindigt vlak onder het terras, het bespaart u ook water en het is ideaal voor kinderen.

Niveko Overflow Evolution Zwemparels

OVERFLOW EVOLUTION

Dit overloopzwembad heeft fraaie strakke lijnen en een moderne, minimalistische uitstraling. Doordat het waterpeil vrijwel gelijk is aan de randstenen, vloeien zwembad en terras stijlvol in elkaar over.

Niveko Overflow Advance zwembad

OVERFLOW ADVANCE

Door de natuurlijke granieten randstenen vlak onder het waterniveau, lijkt het alsof het zwembad is uitgehakt in de rotsen. De robuuste stenen rand accentueert de omtrek van het zwembad. Water en omgeving vloeien vrijwel ongemerkt in elkaar over.

Niveko Overflow Infinity zwembad

OVERFLOW INFINITY

Met een infinity pool loopt het water aan een zijde van het zwembad weg over de rand, waardoor het lijkt alsof het zwembad geen rand heeft en het wateroppervlak oneindig doorloopt. Geniet vanuit uw zwembad van het uitzicht op de omgeving.

Niveko zwembad Overflow Multi zwembad

OVERFLOW MULTI

Een zwembad met een mooi hoog waterpeil. De Overflow Multi is bovendien erg geliefd door het weinige onderhoud en het gebruiksgemak. Kies uit randstenen van graniet, Grieks steen of een PVC-rooster in verschillende kleuren.

Niveko Skimmer Invisible zwembad

SKIMMER INVISIBLE

Een zwembad zonder overloop, maar toch een hoge waterlijn, die bijna gelijk is aan het terras? De invisible skimmers zijn vlak onder de randstenen weggewerkt waardoor het wateroppervlak bijna gelijk is aan de randstenen.

Niveko Top Level zwembad

TOP LEVEL

Een Top Level zwembad is een zwembad met een traditionele waterlijn. Het water loopt weg in mooie slanke skimmers die verkrijgbaar zijn in plastic of roestvrijstaal.

WAAROM NIVEKO

Niveko is een van de weinige producenten die ieder monoblok zwembad geheel op maat kan maken. Kies uit maar liefst zes verschillende overflow en twee skimmer oplossingen en pas het formaat, de vorm en de kleur aan uw wensen aan. Het zwembad wordt in de fabriek gemaakt en in één geheel aangeleverd. Hierdoor is het eenvoudig en snel te installeren.

De zwembaden van Niveko zijn van de allerhoogste kwaliteit. Ieder onderdeel van het bad is gemaakt van de best verkrijgbare materialen en grondstoffen en alle apparatuur wordt door Niveko zelf ontwikkeld en behoort tot de beste in haar soort. Met meer dan 25 jaar ervaring in het realiseren van zwembaden op maat is Niveko een betrouwbare partner die precies weet waar klanten naar op zoek zijn. Maak bijvoorbeeld gebruik van handige apps om de temperatuur, het onderhoud en de verlichting te regelen.

INTERESSE?

Stelt u zich eens voor… Het rimpelloze wateroppervlak. De eerste teen in het bad. De sensatie. Een stapje terug… voor u het weet duikt u sierlijk het zwembad in. Een tel later drijft u, bijna gewichtloos, in het zachtjes klotsende water waar lichaam en geest de kans krijgen zich weer helemaal op te laden. Uw droomzwembad is dichterbij dan u denkt.

Menu