WAAROM EEN EIGEN ZWEMBAD

Speelt u met de gedachte om een zwembad in de tuin te laten plaatsen? Wij geven u graag enkele redenen om die stap te nemen en ervoor te zorgen dat u komende zomer kunt genieten van de luxe van een eigen zwembad. Dompel uzelf onder in comfort met een Zwembad op maat van ZwemParels. Neem op ieder gewenst moment een verfrissende duik, geef uw lichaam de kans te ontspannen of geniet in alle rust van verantwoorde lichaamsbeweging.

ONTSPANNEN IN EIGEN TUIN

Alleen deze reden is al genoeg om te kiezen voor een eigen zwembad! Want zeg nou zelf, wat is er fijner dan na een drukke werkdag een ontspannen duik nemen in uw eigen pool? Een zwembad in de achtertuin staat voor rust en comfort en zorgt ervoor dat u de batterij regelmatig helemaal op kunt laden.

Waar u normaal gesproken op vakantie moet voor een dergelijke beleving, kunt u uzelf nu iedere dag en op ieder gewenst moment onderdompelen in het verfrissende water van het zwembad in uw tuin. U zult al snel merken dat u hierdoor beter uitgerust en minder geprikkeld bent. Daardoor houdt u meer energie over die u kunt gebruiken op het werk of om te sporten.

Wij geven u graag nog enkele redenen:

Goed voor de gezondheid

Baantjes trekken, zwemfitness of simpelweg lekker met de kinderen in het water spelen; een zwembad in de eigen tuin is de ideale plek om op een leuke en ontspannen manier de nodige lichaamsbeweging te krijgen. Zwemmen is namelijk niet alleen erg leuk, het is ook nog eens erg goed voor uw lichaam. Water biedt immers weerstand waardoor zwemmen een zeer effectieve krachttraining is. Bent u erg sportief? Dan kunnen wij uw zwembad voorzien van een jetstream die een tegenstroom veroorzaakt waar u tegenin kunt zwemmen. Zo kunt u eindeloos op dezelfde plek in het bad blijven zwemmen.

In alle rust zwemmen

Rennende kinderen, geschreeuw: zwemmen in een openbaar zwembad biedt een geheel andere ervaring dan zwemmen in uw eigen tuin. Met een zwembad in de tuin kunt u in alle rust zwemmen. U hoeft u niet eerst te verplaatsen, u hoeft uw kleding niet op te bergen in een kluisje en u deelt het zwembad niet met grote groepen andere zwemmers. U geniet dus van volledige privacy en kunt op uw gemak ronddobberen. Hierdoor biedt een eigen zwembad meer ontspanning. Daarnaast heeft u nooit meer een excuus om niet regelmatig een baantje te trekken!

Gezellig met vrienden en familie

Of u nu een verjaardagsfeestje organiseert of vrienden of familie uitnodigt voor een gezellige barbecue, een zwembad maakt iedere gelegenheid feestelijker en vrolijker. Maak uw tuin tot het absolute middelpunt van uw sociale leven. Een zwembad om samen te komen en gezellig te ontspannen, te sporten of te feesten.

Verkoeling bij warm weer

Wat is er nu fijner dan tijdens warme zomerdagen een verkwikkende duik te kunnen nemen, bijvoorbeeld als u lekker in de tuin aan het zonnen bent? De zomers in België worden bovendien steeds warmer, waardoor het aantal dagen dat u per jaar gebruik kunt maken van een (onverwarmd) zwembad toeneemt.

Zwemmen wanneer u wilt

Zwemmen wanneer en zolang u wilt. Neem een verfrissende duik als u wakker wordt of ontspan in uw zwembad als u thuis komt van het werk. Met zwembadverwarming is het zelfs mogelijk om het zwembad het hele jaar door te blijven gebruiken.

Verhoogt de waarde van het huis

Een privézwembad is niet alleen erg leuk. Het geeft uw woning ook een luxe uitstraling. Een zwembad met onderwaterverlichting ziet er bijvoorbeeld prachtig uit vanuit de huiskamer. Daardoor zorgt een eigen zwembad ook voor een verhoging van de waarde van uw woning.

UW ZWEMBAD IS DICHTERBIJ ALS U DENKT

Bij ZwemParels kunnen we een volledige tuin met zwembad voor u ontwerpen en realiseren. Het fijne aan uw privézwembad is dat u alles helemaal zelf in de hand heeft. U kunt zelf kiezen wat voor vorm, diepte en kleur het bassin krijgt. Gaat u voor een ruim of juist een compact zwembad? Kies bijvoorbeeld zelf het soort randstenen en de inlooptrap. Daarnaast kunnen we het geheel voor u afmaken met onder andere bijpassende buitendouches, loungeruimtes en wellness-voorzieningen. Op die manier weet u zeker dat uw zwembad voldoet aan al uw wensen.

INSPIRATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Het aanleggen van een zwembad is maatwerk en de kosten voor de uiteindelijke installatie van het zwembad zijn onder andere afhankelijk van het model zwembad, de grootte en de locatie. Bij ZwemParels kost een zwembad gemiddeld tussen de 40.000 en 70.000 euro. Uiteraard hebben extra opties en accessoires als zwembadverwarming invloed op de uiteindelijke prijs. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen waar u naar op zoek bent en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.