Tuininrichting

Luxe zwembad in grote tuin

Met een lengte van maar liefst 12 meter, een hoge waterlijn en een stijlvolle inlooptrap over gehele breedte is dit bij uitstek een voorbeeld van een luxe zwembad. Door het ruime formaat kan men heerlijk sporten en ontspannen in dit door ZwemParels aangelegde Starline-bad. Na het zwemmen kan men bovendien heerlijk relaxen in het bijbehorende poolhouse. Alsof dat nog niet genoeg kunnen de eigenaars ook nog eens genieten van hun eigen jacuzzi.

Een groot en exclusief zwembad

Deze klanten wilden graag een zwembad in de tuin. De uitgestrekte groene tuin, die is ontworpen en aangelegd door onze partners van Tuinaanleg Gert Kwanten bood daar meer dan genoeg ruimte voor. Daarom kozen we voor een luxe zwembad met een lengte van maar liefst 12 meter. Dit is direct het grootste formaat zwembad dat Starline in het assortiment heeft en voor mensen die niet gehinderd willen worden door het formaat van hun eigen zwembad misschien wel het meest luxe exemplaar.

Het zwembad is afkomstig uit de Nova-lijn van Starline. Deze lijn wordt door het gebruik van strakke lijnen en hoeken gekenmerkt door een stijlvol minimalistisch design. Die uitstraling wordt versterkt door de extra hoge waterlijn. Het water loopt vlak onder de randstenen weg. De brede inlooptrap zorgt voor een extra luxe uitstraling van het zwembad.

Poolhouse met bar

Het zwembad is direct voorzien van een prachtig poolhouse. Dit stijlvolle bijgebouw biedt plek aan de technische ruimte van het zwembad. Men kan hier omkleden en afdouchen na het zwemmen.

Daarnaast is het de ideale plek om te relaxen in deze tuin. Het poolhouse is immers voorzien van een overdekt terras met de bar, waar men na het zwemmen even helemaal tot rust te komen en genieten van een verfrissend drankje. Dat kan ook als het wat minder warm is, want het overdekte terras is afgesloten met glazen wanden. Ook als het wat frisser is kan men dus lekker in de tuin zitten. Op warme dagen schuift men de brede schuiframen echter makkelijk open om te genieten van de frisse buitenlucht op het overdekte terras.

De tegels van het terras lopen om het zwembad heen door tot in het poolhouse. Hierdoor vormen terras, zwembad en poolhouse een prachtig geheel.

Het Poolhouse is gebouwd door Gelieren Woonprojecten.

Jacuzzi in tuin

Om van deze tuin met zwembad en poolhouse een echte wellnesstuin te maken hebben we ook een jacuzzi geplaatst. Een whirlpool is bij uitstek bedoeld om te ontspannen. Het warme water en de masserende werking hebben een heerlijk rustgevende werking die bovendien goed is voor spieren en gewrichten.

Onbelemmerd ontspannen

Ondanks het grote, luxe zwembad en het poolhouse is er nog genoeg ruimte over in de tuin. Zo kan men genieten van een uitgestrekt gazon, weelderige beplanting en meerdere zitgelegenheden. Op het terras tegen de woning staat bijvoorbeeld een ruimte eettafel, daarnaast is er een comfortabele loungeset geplaatst en als men achter in de tuin wil zitten, dan vindt men ook hier een fijne zitgelegenheid. Op koudere dagen kan men ook binnen in het poolhouse zitten.