Tuin met zwembad

Grote moderne tuin met zwembad

Deze oogstrelende tuin met door ZwemParels op maat ontworpen en aangelegd zwembad biedt alle gelegenheid tot ontspanning. Het is bovendien een prachtig voorbeeld van de meerwaarde die een zwembad op esthetisch gebied heeft op een grote tuin als deze. De strakke lijnen van het zwembad sluiten perfect aan op de moderne uitstraling van deze villa en versterken het hedendaagse karakter van de tuin.

Heerlijk ontspannen

Met een een prachtig uitgestrekte tuin had de eigenaar van deze tuin voldoende ruimte voor een mooie waterpartij. In eerste instantie overwoog hij daarbij de aanleg van een zwemvijver, maar uiteindelijk viel de keuze toch op een strak zwembad.

Een uitstekende keuze. Want zeg nou zelf, wat is er met een gezin van vier fijner dan de beschikking hebben over een eigen zwembad waar iedereen op ieder gewenst moment een verfrissende duik in kan nemen?

Een zwembad op maat

Bij ZwemParels kunnen we ieder zwembad volledig op maat voor u ontwerpen. Dit prachtige zwembad hebben we bijvoorbeeld helemaal afgestemd op het karakter van de woning en de stijl van de omringende tuin. Met mooie strakke lijnen en rechte hoeken krijgt het zwembad een stijlvolle moderne uitstraling, die wordt versterkt door de grote grijze randstenen. Diezelfde randstenen lopen prachtig over in het aan de woning grenzende terras met loungebanken. Het bad is verder voorzien van een onderwater loungeplateau en een zwevende inlooptrap.

Naast het zwembad is een fijn loungedeck gerealiseerd, waar men na een lekkere duik heerlijk in de zon kan opdrogen. Uiteraard is dit ook bij uitstek de plek om op warme zomeravonden over het verlichte zwembad uit te kijken en te genieten van een lekker drankje.

Buitendouche

Een van de meest in het oog springende elementen in deze moderne tuin met zwembad is de fraaie buitendouche. Hier kunnen de eigenaars van het zwembad voorafgaand en na afloop van het pootjebaden even heerlijk afspoelen. Daarnaast is een buitendouche ontzettend handig om even af te douchen na het sporten.

Zwembadafdekking

Het zwembad is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Zo hebben we het uitgerust met een zwembadafdekking. Hiermee kan het bad worden afgesloten zodat er geen bladeren en takjes in het zwembad waaien op het moment dat het bad niet gebruikt wordt. Bovendien houdt de zwembadafdekking de warmte van het water zoveel mogelijk vast. De zwembafdekking is op afstand te bedienen via een handige app.

Compleet tuinproject

Zwembadaanleg was onderdeel van een complete herziening van de tuin. Bij ZwemParels leggen we namelijk niet alleen zwembaden aan, we ontwerpen en realiseren complete tuinen met zwembad. In deze tuin namen we bijvoorbeeld eerst de voortuin met het terras onder handen en legden we daarna de nieuwe achtertuin met terras en zwembad aan.

Een belangrijke reden voor de eigenaar om te kiezen voor ZwemParels was de snelheid waarmee het project voltooid kon worden. De eigenaar had geen zin om lange tijd op een “bouwwerf” te moeten leven.

Gelukkig is dat bij ZwemParels nooit het geval. We maken namelijk gebruik van monoblok zwembaden. Dit zijn zwembaden die grotendeels in de fabriek worden gebouwd en vervolgens in zijn geheel worden geplaatst. Hierdoor heeft u als klant geen last van langdurige werkzaamheden in de tuin.